NJIHOV DOLAZAK NA PINK NAPRAVIĆE OPŠTU POMETNJU! Zbog nje je OBEZBEĐENJE imalo pune ruke posla!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok-bomba produkcije pred Elitu 8!

NJIHOV DOLAZAK NA PINK NAPRAVIĆE OPŠTU POMETNJU! Zbog nje je OBEZBEĐENJE imalo pune ruke posla!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Večeras nas definitivno očekuje veoma uzbudljiva emisija "Narod pita" u kojoj će se susresti Nenad Macanović Bebica i Jovana Tomić Matora, nakon njihovog žestokog sukoba u jednoj od prethodnih emisija. Očekuje se da će večerašnji voditelj Darko Tanasijević razgovarati sa njima o svim aktuelnim temama koje ih tiču, a gledaoci imaju priliku da postave svoja pitanja i aktivno učestvuju u emisiji.

Nenad Macanović Bebica i Jovana Tomić Matora su se suočili sa žestokim sukobom u prethodnoj emisiji, što je dovelo do Matorinog napuštanja programa. Ovaj povratak u emisiju "Narod pita" obećava napetu atmosferu i otvoreni dijalog koji će svakako intrigirati publiku.

 

Gledaoci će imati priliku da aktivno učestvuju u emisiji postavljajući pitanja Nenadu Macanoviću Bebici i Jovani Tomić Matora. Ovo je odlična prilika da publika direktno utiče na tok emisije i postavlja pitanja koja ih najviše interesuju, dok će učesnici odgovarati na ista, a i podsećati se video-priloga iz rijalitija, koji su obeležili prethodnu sezonu Elite.

Sve u svemu, večerašnja emisija "Narod pita" obećava da će biti veoma uzbudljiva i puna neočekivanih obrta, te je definitivno nešto na šta vredi obratiti pažnju. Budite spremni da čujete sve relevantne informacije direktno od Nenada Macanovića Bebice i Jovane Tomić Matora, uz dinamično vođenje voditelja Darka Tanasijevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading