STANISLAV BLOKIRAO VANJU, MAJA NAPRAVILA HAOS! Bivša žena Nenada Aleksića Ša dobila šut-kartu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je uzela stvari u svoje ruke, Stanislav više ne sme da pogleda Vanju!

STANISLAV BLOKIRAO VANJU, MAJA NAPRAVILA HAOS! Bivša žena Nenada Aleksića Ša dobila šut-kartu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera imali su jednu od najžustrijih svađa u spoljnom svetu zbog Vanje Ignjatović, nekadašnje supruge Nenada Aleksića Ša, s kojom je Stanislav stupio u kontakt pre ulaska u "Elitu", kada je Miona Jovanović odlučila da ga prevari i ostavi zbog Ša.

Kako je Vanja kontaktirala sa Stanislavom po njegovom izlasku iz rijalitija, Maja je napravila neviđenu dramu i izljubomorisala, a kasnije je Krofak odlučio da nestane na par dana. Iako su se ubrzo pomirili, Stanislav nije bio spreman odmah da prekine komunikaciju sa Vanjom, ali je sada ispunio Majine želje, pa blokirao Nenadovu bivšu suprugu, kako Marinkovićeva ne bi imala ljubomorne ispade u budućnosti, s obzirom da mu je jasno stavila do znanja da neće tolerisati njihov kontakt.

Nije isključeno da je Maja lično otpratila Vanju sa Stanislavovog profila i blokirala je, kako bi bila sigurna da Krofak neće komunicirati sa njom ni sada, kada je sam na odmoru. Marinkoviućeva je veoma posesivna u vezi, a čini se da njihov odnos ni sada nije miran i da Stanislav ne sme ni da pogleda drugu devojku, na šta je očigledno pristao, iako je u Eliti tvrdio da nikada neće trpeti Majine drame i ljubomorne scene.

Stanislav se ovim povodom nije oglašavao, kao ni Vanja, koju je sigurno iznenadio ovaj Krofakov potez, s obzirom da mu je bila velika podrška tokom učešća u rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading