DA LI JE ONA NAJZGODNIJA VODITELJKA "ELITE"? Maša se skinula u NAJMINIJATURNIJI BIKINI, pa pokazala IZVAJANO TELO! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihailovićeva zapalila društvene mreže!

DA LI JE ONA NAJZGODNIJA VODITELJKA "ELITE"? Maša se skinula u NAJMINIJATURNIJI BIKINI, pa pokazala IZVAJANO TELO! (GALERIJA)

Foto: Instagram.com

Popularna voditeljka rijaliti programa "Elite 7" Maša Mihailović izazvala je oduševljenje svojih pratilaca na društvenim mrežama kada je objavila niz fotografija s odmora, na kojima je prikazala svoje zategnuto i izvajano telo. Maša, koja važi za jednu od najatraktivnijih dama na domaćoj televizijskoj sceni, ovoga puta pokazala je da i van malih ekrana vodi računa o izgledu i zdravlju.

Fotografije snimljene na prelepim destinacijama, gde je voditeljka provela nekoliko dana odmora, prikazuju je u različitim izdanjima - od kupaćih kostima do ležernih letnjih kombinacija koje su istakle njenu savršenu figuru. Njeni pratioci nisu štedeli komplimente, ističući kako Maša zrači ne samo spoljašnjom lepotom već i pozitivnom energijom, a istakli su i da je postala najzgodnija voditeljka "Elita".

Republika

Foto: Instagram.com

Maša redovno deli fotke s odmora

Podsećanja radi, Maša je nedavno ugradila silikone u grudi, a nakon operacije se oglasila.

- Operacija je super prošla, trajala je nekih dva sata. Razmišljala sam dosta o veličini i u konsultaciji s doktorom, stavila sam 375 kubika da ne bi bile prevelike za moju konstituciju. Što se oporavka tiče, ovde ću prenoćiti i sutra izlazim, osećam se totalno okej, bar zasad. Nije kao što sam slušala da je to neki preveliki bol, više je pritisak. Najteže mi pada što do ujutru neću ništa jesti, ali bolje to nego da dođe do povraćanja - istakla je tada za SrbijuDanas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading