ZVEZDAN ĆE ODLEPITI U "ELITI 8", ČEKA GA NEVIĐENI ŠOK! Anđelin ulazak će ga zaprepastiti, više ne izgleda kako je on pamti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić obradovala fanove novom fotografijom!

ZVEZDAN ĆE ODLEPITI U "ELITI 8", ČEKA GA NEVIĐENI ŠOK! Anđelin ulazak će ga zaprepastiti, više ne izgleda kako je on pamti!

Foto: TV Pink/printscreen, Republika

Bivša takmičarka "Zadruge" Anđela Đuričić nedavno je iznenadila sve kada se pojavila na večeri sa voditeljem Pink i rijalitija "Elita" Milanom Miloševićem, zbog čega su pomislili da je ona spremna za ulazak u narednu sezonu. 

Pre toga je uhvaćena u društvu Lepog Miće, sa kojim je obavljala razgovor, pa su njeni fanovi više nego sigurni da se vraća u rijaliti. Međutim, pre toga, Anđela je odlučila sebi da priušti odmor u rodnoj Crnoj Gori, a brojne pratioce gotovo svakodnevno obraduje fotografijama i snimcima sa plaže ili bazena. Kako je i sama jednom prilikom napisala, do sledećeg leta će sve izgledati mnogo bolje, s obzirom da trenutno ne trenira, ali za "Elitu 8" je i više nego spremna:

- Neće meni kiša da kvari planove! - napisala je Anđela u opisu fotografije.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Đuričić

- "Goriš", "Au, kakva gu*a", "Devojko, da li je ovo realno", "Blago moru", "Svaka čast", "Kidaš, mala", "Gori sve" - samo su neki od komentara koje je Anđela dobila.

Inače, za naš portal se oglasio Zvezdan Slavnić, Anđelin bivši dečko, koji vodi pregovore oko ulaska u "Elitu 8". Upitali smo ga da li bi se pozdravio sa Anđelom kad bi se sreli:

- Naravno da bih joj pružio ruku i rekao "Zdravo", da smo u rijalitiju, napolju stvarno zavisi od situacije... Ako je neka slična rijalitiju, naravno da bih se pozdravio - otkrio je Zvezdan Slavnić za Republiku.

Takođe smo ga upitali za Aneli Ahmić, koju je izdvojio i izabrao u duelu s Majom Marinković. Zvezdan je priznao da Aneli lepo izgleda, ali da nije previše pratio rijaliti da bi mogao nešto više da zaključi:

- Ne bih ni birao između njih dve. Aneli lepo izgleda, koliko sam mogao ja da vidim, ali nisam pratio mnogo, da bih nešto više mogao da kažem - zaključio je Zvezdan Slavnić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading