BIVŠI ZADRUGARI UHVAĆENI NAKON POTPISIVANJA UGOVORA ZA "ELITU 8"! Popadaće vam vilice kad ih budete ugledali!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz njih dvojicu je šou zagarantovan!

BIVŠI ZADRUGARI UHVAĆENI NAKON POTPISIVANJA UGOVORA ZA "ELITU 8"! Popadaće vam vilice kad ih budete ugledali!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen, Tanjug/N.Raus

Tiktoker Nenad Lazić Neca nedavno je bio na operaciji želuca u Turskoj, kojoj su se, kako saznajemo, podvrgle mnoge poznate ličnosti. Neca je danas primećen ispred Pinka, što je podstaklo spekulacije da bi mogao ponovo ući u rijaliti šou "Elita" zajedno s bratom Pecom, kako prenosi Puls onlajn.

Na društvenim mrežama pojavile su se spekulacije o potencijalnom učešću Nenada Lazića Neca u "Elite 8". Njegovo ime se našlo među onima koje je spomenuo i političar Aleksandar Požgaj u svojoj objavi na Instagramu, što je dodatno podgrejalo interesovanje javnosti za potencijalno učešće popularnog tiktokera u ovom rijaliti šou programu.

Podsetimo, Neca je nakon operacije priznao da je bio uplašen, ističući da se nesrećni slučajevi dešavaju u bolnicama koje nisu proverene te da je važno da se pre operacije provere sve moguće opcije. Otkrio je da je imao podršku majke, prijatelja i čak kolega sa fakulteta, ističući da je to doprinelo njegovom osećaju sigurnosti.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Nenad i Predrag Lazić

 

- Bio sam uplašen, nesrećni slučajevi se dešavaju u bolnicama koje nisu proverene, uvek treba proveriti. Sad mogu da igram, mogu da pevam, mogu sve da radim... Brinuli su i mama i Peca, čak su i ljudi sa fakulteta zvali to moram da kažem, svi koji me vole su se zabrinuli, ali javljao sam se na Tik-toku svima... Nakon operacije osetio sam bol kao kad imate upalu mišića. Posle zahvata su mi davali lekove protiv bolova - govorio je tiktoker.

Operacija želuca ga koštala preko 4.000 evra.

- Operacija želuca me je koštala preko 4.000 evra. Za ovakvu stvar ne treba žaliti pare, ukoliko neko zaista ne može da smrša prirodnim putem. Ovo je bio jedini način da ja smršam jer sam bio lenj. Sad uopšte nemam apetit, ali pijem vitamine i sve ono što mi je potrebno - priznao je Neca za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading