MILJANA KULIĆ OTIŠLA NA KOMPLETNI REMOT PRED ELITU 8! Rijaliti zvezda NEPREPOZNATLJIVA, PROMENILA LIČNI OPIS za novu sezonu! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su zaključili da kotroverzna Nišlijka izgleda bolje nego ikad!

MILJANA KULIĆ OTIŠLA NA KOMPLETNI REMOT PRED ELITU 8! Rijaliti zvezda NEPREPOZNATLJIVA, PROMENILA LIČNI OPIS za novu sezonu! (GALERIJA)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pripreme za novu sezonu popularnog rijalitija "Elita 8" uveliko su u toku, a fanovi već sa nestrpljenjem iščekuju da saznaju koji će se učesnici pojaviti u ovoj hit emisiji. Pregovori s Velikim šefom su u punom jeku, a javnost pomno prati svaki detalj i trag koji bi mogao otkriti potencijalne takmičare. U središtu pažnje trenutno je Miljana Kulić, poznata rijaliti igračica, koja je juče viđena kako stiže pred prostorije televizije Pink. To je izazvalo veliku pažnju, budući da se pretpostavlja da je Miljana bila na pregovorima u vezi sa ulaskom u novu sezonu "Elite". Miljana je ostavila značajan trag u svetu rijalitija, jer su njeni nastupi često postajali viralni, što dodatno povećava interesovanje za njen mogući povratak.

Foto: Republika

Miljana i Marija

Pored Miljane, fotografije su zabeležile i njenu majku, Mariju Kulić, koja je bila s njom kao pratnja. Marija je putem svog Instagram naloga danas podelila detalje o pripremama za novu sezonu rijalitija. Na njenim fotografijama mogla se videti Miljanu u salonu lepote, što sugeriše da se priprema za kameru i nove izazove koji je očekuju. Svi su primetili da je Miljan promenila lični opis i da sada izgleda bolje nego ikad. Takođe, na jednoj od slika prikazana je Miljana u društvu Ivana Marinkovića, ocem njenog deteta, na ručku, što dodatno naglašava njen angažman i spremnost za nadolazeći rijaliti, ali i ostavlja prostor da Ivana ponovo vidimo na malim ekranima.

Sve ove aktivnosti ne samo da podstiču znatiželju javnosti, već i doprinose uzbuđenju oko nove sezone, jer fanovi pokušavaju da otkriju sve detalje o učesnicima i novim zapletima koje će "Elita 8" doneti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading