ISPLIVALI DETALJI MATORINOG RAZGOVORA SA PSIHIJATROM: Jedvu stvar nikako ne uspeva da promeni!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomićeva priznala bolnu istinu uživo u programu!

ISPLIVALI DETALJI MATORINOG RAZGOVORA SA PSIHIJATROM: Jedvu stvar nikako ne uspeva da promeni!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Tomić Matora bila je gošća voditelja Darka Tanasijevića sinoć u emisiji "Narod pita", gde je, između ostalog, razgovarala sa vernim fanovima popularnog rijalitija "Elita 7". Matora je sa jednim gledaocem razgovarala o svojoj porodici, a onda se dotakla najtežeg trenutka u životu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora progovorila o porodici

 - Imam pitanje za Matoru, koliko sam ja razumeo od svih tvojih gostovanja, tvoja porodica je bila protiv tvog braka sa Anitom? -pitao je gledalac.

- Ne, oni generalno imaju drugačija shvatanja i ne podržavaju rijaliti uopšte - rekla je Matora.

- Uvek se izražavaš koliko voliš malu Dunju, da li imaš opsesiju prema Dunji? - pitao je gledalac.

- Mene je ona sačekala i nije htela da spava do superfinala, a imam veliki razlog što je to tako. Ja nisam bila posvećena njoj jer nisam mogla da prihvatim Dušanovu smrt i sada imam grižu savesti što je to tako - rekla je Tomićeva, pa otkrila da sa svojim terapeutom pokušava da reši ovo:

- Mnogo sam pričala sa psihijatrom i pokušavam to da promenim, tako da ja sada nju mnogo volim i mnogo sam vezana za nju - rekla je Matora.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tomićeva otkrila da probleme rešava sa psihijatrom

Inače, Matora je u emisiji dobila poruku od Stefani Grujić, koju je pročitao Darko Tanasijević. Njih dve su sve bliže u poslednje vreme, a mnogi smatraju da su i u vezi.

- Stefani je napisala: "Matora mi je kupila patike, kupićemo još jedne. Sad mi se Matora još više dopada, zato je pozivam na dejt" - pročitao je Darko.

- Iskreno, malo sam i srećna što mi se javila. Volela bih da je to iskreno. Prozivate je kako sam joj ja kupila patike, kako ja nju osvajam. Jok, treba da ide kod Marije i Siniše Kulića - rekla je Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading