ŽIVA BARBI ULAZI U "ELITU 8": Odbila POZNATOG FOLKERA, a pašće vam vilica od ŠOKA kad budete videli OVO! (VIDEO)

Autor: G. D. / M. P.

Elita 8 | Farma 8

22.08.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je nova učesnica osme sezone rijalitija "Elita"!

Bojana Staničić, poznatija kao Bojana Barbi, proslavila se u emisiji "Brak na neviđeno", a sada je odlučila da uđe u "Elitu 8". Bojanu smo sreli ispred zgrade televizije Pink, gde se pojavila u roze izdanju. 

- Gde god dođem, kažu da unesem pozitivnu energiju. I na mojim nastupima, kažu da sam posebna. na meni je sve roze i kuća, i automobil - rekla je Bojana.

- Ja sam Bojana Barbi, pevačica, koja već deset godina nastupa po celoj Srbiji, a i šire. Meni je sve specijalnost, od vašara do hotela, svuda sam pristala. Sposobna pevačica, mogu da uradim svaki vid svirke, tu sam za sve svečanosti, slavlja - rekla je ona, pa dodala:

- Pristala sam da uđem u rijaliti, zašto da ne, mora da se vidi ko je unikat - istakla nam je.

- Mnogi ne mogu sa Miljanom Kulić, ali ja mislim da ćemo se dobro slagati. Volim Karleušu, dopada mi se njen stil. Ona isto odskače, upadljivo. Mada mi nažalost živimo u zaostaloj sredini. Volim da dominiram. Brzo planem ako me neko isprovocira - poručila je, a ceo intervju, gde je otkrila i da je jednom prilikom odbila Mitra Mirića, pogledajte na početku ovog teksta.

Republika

Foto: Republika

Bojana ističe da je unikat

Inače, Bojana je u emisiji "Brak na neviđeno" pokazala svoju kuću, koja je od poda do plafona u ružičastoj boji! Bojana je tada ugostila voditeljku Milicu u svom domu u kojem je svaki detalj kao ispao iz filma sa Margo Robi i u kojem je čak i kuhinja ružičasta.

Milica je saznala da je Bojana pevačica koja nastupa u svom gradovima u Srbiji, Bosni, Crnoj Gori, Švajcarskoj... ali i da ima roze kabriolet. Njeni roditelji imaju pečenjaru, prodavnicu, pekaru... a nju na ulici stalno zaustavljaju da bi se slikali s njom, ili barbi kolima.

Bojana se u emisiji udala za mladoženju Željka Đorđevića, ali je tokom medenog meseca shvatila da zajednica ipak nije za nju. Neke od fotografija iz emisije pogledajte u galeriji ispod ovog teksta.

- Imaćemo intimne odnose pred kamerama. Kupaću se gola, ne želim u kupaćem kostimu da budem. Ja sam konačno zadovoljna svojim telom - rekla je Ana, ali nije želela da otkrije sa kim je izgubila nevinost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading