SKANDAL U NAJAVI! Produkcija SPREMILA ŠOK-BOMBU, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola oči u oči NA MALIM EKRANIMA?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored kontrverzne Nišlijke koju svi obožavaju, svi su se pitali ko će od njenih bivših partnera biti novi učesnik "ELITE 8"!

SKANDAL U NAJAVI! Produkcija SPREMILA ŠOK-BOMBU, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola oči u oči NA MALIM EKRANIMA?!

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic, M.P./ATAImages

Pripreme za novu sezonu popularnog rijalitija "Elita 8" uveliko su u toku, a fanovi već sa nestrpljenjem iščekuju da saznaju koji će se učesnici pojaviti u ovoj hit emisiji. Pregovori s Velikim šefom su u punom jeku, a javnost pomno prati svaki detalj i trag koji bi mogao otkriti potencijalne takmičare. U središtu pažnje trenutno je Miljana Kulić, poznata rijaliti igračica, koja je nedavno viđena kako stiže pred prostorije televizije Pink. To je izazvalo veliku pažnju, budući da se pretpostavlja da je Miljana bila na pregovorima u vezi sa ulaskom u novu sezonu "Elite". Miljana je ostavila značajan trag u svetu rijalitija, jer su njeni nastupi često postajali viralni, što dodatno povećava interesovanje za njen mogući povratak.

Foto: Republika

Miljana Kulić I Marija pred zgradom Pinka

Kako Miljana ume da skrene pažnju na seve, tako su i sve situacije njenih bivših momakau stalnom fokusu auditorijuma i publike.

Čitva javnost orijentisana je prema Ivanu Marinkoviću, Nenadu Macanovuiću Bebici i Lazaru Čoliću Zoli.

Zola je danas zadovoljio znatiželju pubike i oglasio se putem svog prifila na društvenoj mreži Instagram. Na svom Istagam profilu je objavio vest da se nalazi u Begradu, a s obzirom da su potpisivanja ugovora za narednu sezonu u toku, mnogi su posumnjali da je u prestonicu došao zbog potzpisivanja ugovora. Da li ćemo Zolu gledati u narednoj sezoni, ostaje nam da ubrzo saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading