"VIDEĆE ON ĐAVOLA SVOG!" Dvojnica Maje Marinković ulazi u "Elitu 8" DA UNIŠTI FILIPA CARA - sprema se neviđeni HAOS!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u najavi!

"VIDEĆE ON ĐAVOLA SVOG!" Dvojnica Maje Marinković ulazi u "Elitu 8" DA UNIŠTI FILIPA CARA - sprema se neviđeni HAOS!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Filip Car, zvezda rijalitija čija je ljubavna saga postala zabava za sve, nedavno je ponovo zatekao čitavu javnost svojim najnovijim potezom. Naime, kao što je mnogim ažurnim gledaocima rijalitija poznato, Filip je odlučio da raskine sa Aleksandrom Nikolić, majkom svog deteta i pobednicom rijalitija "Zadruga 6". Ovaj potez je otvorio vrata za novu ljubav u njegovom životu, i naravno, to je odmah postalo savršena prilika za nove spekulacije. Da, društvene mreže su počele da gore, jer ko bi mogao da odoli takvom uzbudljivom zapletu!?

Foto: Instagram.com

Car

Nekoliko dana kasnije, pojavio se pravi spektakl – fotografija koja je konačno "razjasnila" sa kim je Filip Car sada u vezi. Na slici koju je Republika prva primetila vidimo izvesnu Keti, koja je u svakom pogledu identična Maji Marinković, bivšoj ljubavi Cara sa kojom je prošao kroz sve turbulencije. Keti je na jednoj fotografiji pozirala u crnom kombinezonu, što je svima odmah asociralo na sličan kombinezon u kojem je Maja Marinković gostovala u jednoj emisiji. Svima je biolo očigledno da Car očajnički pokušava da pronađe svoju bivšu u novim devojkama – jer, zašto bi inače svima izgledalo kao da u naručju drži Maju?

Filip, u svom prepoznatljivom stilu, komentarisao je ovu situaciju s neverovatnom iskrenošću.

- Pa znate kako, malo sam zatečen, ali zapravo je to očekivano. Današnje žene su takve da pokušavaju da završe s nekim u krevetu, a zatim se svim silama probijaju u medije ako ne želite vezu s njima. Devojka se pojavila u mom životu na vrlo neobičan način. U vreme kada sam bio u fazi'sačuvaj Bože, raskid sa Aleksandrom, alkohol, izlasci… - objašnjava Car, kao da je njegov život roman koji se piše na svakodnevnoj osnovi.On kasnije nastavlja: 

- Verovatno će ljudi pomisliti da je ta devojka razlog raskida mene i Aleksandre, ali nije! Mi smo se ranije dogovorili da se rastanemo, a zatim sam upoznao "ovu". Naravno, još uvek plaćam cehove svog prošlog života i to će svako videti kroz moja dela u budućnosti. Sada me zanima samo rad na sebi, boks i moja kćerka! Ova situacija je smešna - devojka se blamira i pravi objave kao da je bila sa Ronaldom. Filip je zatim dodao: "Još jedna osoba koja se prikačila na moja leđa i očigledno ima neku nameru. Svakog gosta tri dana dosta! Želim joj sve najbolje, ali daleko od mene".

Foto: instagram.com/filip_car_capo_ck

Car i Keti

Ali, naravno, ovo nije kraj. Filip se danas oglasio na Instagramu, ponovo iznoseći svoje mišljenje o anonimnoj lepotici koja je odlučila da iskoristi njegovu nesreću i status. 

-  Katici se u pogledu vidi da je rešila da me cedi kao Miljana Zolu! Slogan "čeznem da te zeznem"... Kato, Kato, moje zlato - ponovo je naivan ispao Filip Car i iznenada naseo na prelepu starletu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading