SADA JE I ZVANIČNO, BEBICA I TEODORA PONOVO MEĐU TAKMIČARIMA ELITE! Evo gde smo uhvatili popularni rijaliti par! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok saznanje!

SADA JE I ZVANIČNO, BEBICA I TEODORA PONOVO MEĐU TAKMIČARIMA ELITE! Evo gde smo uhvatili popularni rijaliti par! (FOTO)

Foto: pink.rs

Borislav Terzić Terza, jedan od poznatijih učesnika rijalitija "Elita", stekao je popularnost ne samo zahvaljujući svojoj karijeri u rijalitiju, već i zbog uzbudljive vesti koju je saznao tokom boravka u programu. Naime, tokom snimanja rijalitija, Terza je saznao da će postati otac, što je dodatno začinilo njegovu priču i privuklo pažnju javnosti. Sada, nakon završetka rijalitija, Terza je otvoreno govorio o planovima za budućnost, uključujući veridbu i venčanje sa Milicom Veličković, s kojom je tokom rijalitija započeo svoju romansu.

Foto: Republika

Milica i Terza

Prema Terzinoj izjavi, on i Milica su se zaista upoznali i razvili dublju vezu tek nakon završetka rijalitija. Njihova veza se, prema njegovim rečima, značajno promenila i unapredila od onog što je bilo pred kamerama, što ukazuje na to da su njihov privatni život i odnos postali ozbiljniji i stabilniji.

Danas su Milica i Terza priredili veliko slavlje povodom otkrivanja pola njihove bebe. Ovaj događaj je privukao mnogo pažnje i među prvima su se na slavlju pojavili Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić, koji su poznati iz prethodnih sezona rijalitija. Njihovo prisustvo na slavlju dodatno je podstakla spekulacije i interesovanje medija.

Foto: Republika

Milica, Terza, Teodora i Bebica

Prema nekim glasinama, Milica je planirala da rodi bebu pred kamerama u osmoj sezoni rijalitija, što je otvorilo vrata za nagađanja o tome da bi Teodora i Bebica mogli ponovo biti deo istog rijalitija. Ove spekulacije su izazvale veliko uzbuđenje među obožavaocima, koji se pitaju da li će se ove glasine obistiniti i kakva će biti dinamika u narednim epizodama rijalitija. Dok čekamo zvanične potvrde i detalje, jedno je sigurno – interesovanje za život i planove Borislava Terzića Terze i Milice Veličković ne prestaje da raste, a sa nestrpljenjem iščekujemo vesti o polu bebe!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading