EVO KOG JE POLA BEBA! Milica i Terza nikada srećniji, BUDUĆI TATA ODMAH ZAPROSIO PARTNERKU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko slavlje!

EVO KOG JE POLA BEBA! Milica i Terza nikada srećniji, BUDUĆI TATA ODMAH ZAPROSIO PARTNERKU!

Foto: Republika, Shutterstock

Borislav Terzić, poznat i kao Terza, stekao je značajnu popularnost kroz svoje učešće u rijalitiju „Elita“, ali njegova priča nije bila samo vezana za njegove avanture u programu. Tokom snimanja rijalitija, Terza je doživeo poseban trenutak koji je dodatno upotpunio njegovu priču – saznao je da će postati otac. Ova uzbudljiva vest dodala je poseban šarm njegovom učešću u rijalitiju i značajno povećala interesovanje javnosti za njegov život.

Nakon što je rijaliti završio, Terza je otvoreno govorio o svojim planovima za budućnost. On je otkrio da planira veridbu i venčanje sa Milicom Veličković, sa kojom je tokom trajanja rijalitija započeo romantičnu vezu. Prema Terzinim rečima, iako su se on i Milica u početku upoznali i razvijali svoju vezu pred kamerama, njihov odnos je postao mnogo dublji i ozbiljniji nakon što su napustili rijaliti. Njihova veza se značajno unapredila i stabilizovala nakon što su se vratili u svakodnevni život.

Danas su Milica i Terza organizovali veliko slavlje kako bi otkrili pol svoje bebe. Ovaj događaj izazvao je veliku pažnju medija i njihovih fanova. Tokom proslave, par je zvanično otkrio da će njihovo prvo dete biti devojčica. Nakon što su otkrili pol bebe, Terza je iskoristio priliku da zaprosi Milicu. On je kleknuo pred njom i postavio pitanje koje su svi čekali. Milica je, naravno, prihvatila prosidbu i odgovorila sa oduševljenjem – „da!“.

Ime njihove buduće ćerke još uvek nije poznato javnosti, ali radost zbog dolaska novog člana porodice i sreća u njihovim životima svakako su u velikoj meri ispunili srce i pažnju svih koji prate njihovu priču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading