ZA BEBU ODABRALI IME MOĆNOG ZNAČENJA! Milica i Terza NAKON VERIDBE otkrili detalje - EVO KADA OČEKUJEMO SVADBU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj emotivan događaj ispunjen je radošću, neočekivanim trenucima i iskrenim emocijama, koje su Milica i Borislav podelili sa svojom porodicom i javnošću!

ZA BEBU ODABRALI IME MOĆNOG ZNAČENJA! Milica i Terza NAKON VERIDBE otkrili detalje - EVO KADA OČEKUJEMO SVADBU!

Foto: Republika

Milica i Terza

Danas je održana proslava na kojoj su Milica Veličković i Borislav Terzić otkrili pol svoje bebe. Emocije su bile izuzetno jake, budući otac je prolio suze kada je saznao da će dobiti devojčicu, ali je odmah nakon toga kleknuo i zaprosio svoju devojku, a ona je radosno pristala.

Radost budućeg oca


Borislav Terzić je izrazio svoje oduševljenje što će dobiti devojčicu, ističući da su "tatine ćerke" posebno dragocene. Njegova iskrena radost nije mogla da ostane neprimećena, a on je otvoreno progovorio o svojim osećanjima nakon saznanja.

- Ja sam govorio uvek da će biti devojčica i oduševljen sam jer su to uvek tatine ćerke - rekao je Terza.

- Ja nisam ni videla da li je muško ili žensko, bukvalno me onaj balon udario u glavu, tražila sam boju, ali on je odmah klekao i zaprosio me. Iskreno mi je bio sumnjičav jer je hteo restoran i sve to i bilo mi je sumnjivo da će me zaprositi, nisam ni razmišljala, odmah sam rekla 'DA' - rekla je Milica.

- Jedva čekam da dođe Janja na svet, ni ne razmišljam o svadbi. Ja Milicu mnogo volim i ona je moja ljubav. Mi nismo foliranti, ovo je sve iz duše - rekao je Terza, a potom i priznao da je dosta bilo "momačkog života".

- Normalan sam, imam glavu. Čekam moju Janju da dođe na svet, a tu je i moja supruga buduća. Nisam debil da radim nešto, a ko god mi ne veruje videće. Mi smo to još u Eliti odlučili, ni sami ne znamo kako smo došli do tog imena - rekao je Terza, a Milica je priznala da je umalo upropastila zabavu i veridbu.

- Pa ja nisam htela, iskreno nije mi bilo jasno što je toliko forsirao. Ja sam htela kod kuće sa porodicom, ali sada mi nije krivo, dobro je da nisam ništa upropastila. Stigle su nam kamere za bebin krevet, stigao je jastuk za trudnicu, svašta nešto smo dobili od poklona - rekla je Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading