IVAN MARINKOVIĆ SE ZALETEO NA ANU, HITAN PREKID PROGRAMA: Ono što je usledilo je ŠOKIRALO sve!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković napravio neočekivani potez u emisiji.

IVAN MARINKOVIĆ SE ZALETEO NA ANU, HITAN PREKID PROGRAMA: Ono što je usledilo je ŠOKIRALO sve!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći u emisiji ,,Narod pita" voditeljka Ana Radulović ugostila je bivšeg takmičara ,,Elite" Ivana Marinkovića. On je tokom cele emisije bio vrlo napet, te se često raspravljao sa gledaocima. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković Narod pita

 

- Ja znam vrlo dobro koliko mene narod podržava, ja svoje stavove retko menjam, ne dam na sebe nikada. Umem da se izvinim za svoje greške i treba da postoji neka hijerarhija zbog Ane, ali ne dozvoljavam da mi neko vređa inteligenciju, po cenu da ne uđem u rijaliti. Nikome du*etom ne zatvaram vrata, ali ne dozvoljavam da neko brani ljude koji mi nisu ni do kolena - rekao je Ivan.

- On je toliko pametan čovek i toliko pun pametnih reči, on se zbog svog deteta pomirio sa Miljanom i ne znam zbog čega se Željko stalno spominje jer nije akter rijalitija - rekao je gledalac.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković i Ana Radulović se pomirili

 

Nakon toga javio se Novica iz Crne Gore, te odbranio Anu:

- Imam ćerku i sina, ništa nemam protiv da budeš moja snajka. Sve što sam ti rekao ništa te nisam slagao, izgubio sam najbolju ženu na svetu. Tako sam ponosan sšto si iznikla u najlepšu devojku, kad budeš u minusu ja sam tu za tebe. Ivane, nemoj Anu da napadaš ništa ti nije uradila - rekao je gledalac.

- Ja Anu mnogo volim i žao mi je, Anči je super. Ja prihvatam grešku, sve si u pravu. Evo Novice za tebe jedno pomirenje mene i Ane, jako mi je žao zato što je fina i korektna kad pričamo van programa. Ona ima divan brak i muža i mislim da sam malo preterao - rekao je Ivan, a potom ustao i prekinuo emisiju tako što je zagrlio Anu i izvinio joj se. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading