ANĐELA ĐURIČIĆ STIGLA NA POTPISAVANJE UGOVORA ZA ELITU 8: Pojavila se prva fotka koja je odala!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić se odala na Instagram profilu!

ANĐELA ĐURIČIĆ STIGLA NA POTPISAVANJE UGOVORA ZA ELITU 8: Pojavila se prva fotka koja je odala!

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", Anđela Đuričić, iznenadila je svoje pratioce na Instagramu objavom da je stigla u Beograd. Ova vest je izazvala veliko interesovanje javnosti, s obzirom na to da je u toku priprema za ulazak u rijaliti "Elita 8". Mnogi su odmah pomislili da je Anđela stigla kako bi potpisala ugovor za novu sezonu popularnog televizijskog šou programa.

Anđela Đuričić je svojim pratiocima na društvenim mrežama dala naslutiti da se sprema za novi ulazak u rijaliti svet. Ova vest je izazvala veliku pažnju, s obzirom na to da je Anđela bila veoma popularna tokom svog učešća u prethodnom rijalitiju. Mnogi fanovi su uzbuđeni zbog mogućnosti da ponovo vide Anđelu na malim ekranima.

Republika

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić stigla u Beograd

 


Nakon objave da je stigla u Beograd, društvene mreže su preplavile spekulacije o Anđelinom mogućem ulasku u rijaliti "Elita 8". Mnogi su komentarisali i izražavali svoje mišljenje o tome kako bi Anđela mogla uticati na dinamiku i dešavanja u novoj sezoni popularnog šou programa. Ova vest je definitivno izazvala veliko interesovanje i uzbuđenje među fanovima rijalitija.

Anđela Đuričić je postala poznata javnosti tokom svog učešća u rijaliti programima. Njena harizma, iskrenost i neustrašivost osvojili su simpatije mnogih gledalaca. Tokom svog boravka u prethodnom rijalitiju, Anđela je pokazala svoju autentičnost i hrabrost, stvarajući snažan utisak na publiku.


Novi ulazak Anđele Đuričić u rijaliti "Elita 8" mogao bi doneti mnoge neizvesnosti i uzbudljive trenutke. Fanovi su veoma zainteresovani da vide kako će se Anđela snaći u novim okolnostima, kao i kako će uticati na dinamiku odnosa unutar kuće. Očekuje se da će nova sezona rijalitija doneti mnogo uzbuđenja i neočekivanih obrta.

Anđela Đuričić je svojim dolaskom u Beograd definitivno izazvala veliku pažnju javnosti, a njeno moguće učešće u rijaliti "Elita 8" već sada izaziva veliko interesovanje i uzbuđenje među fanovima. S nestrpljenjem se očekuje zvanična potvrda o Anđelinom ulasku u novu sezonu popularnog televizijskog šou programa.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading