PROCURILA INTIMNA FOTKA MILICE I BORE IZ KREVETA: Saznali za pol bebe, a onda u KREVETU radili OVO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veličković se oglasila nakon burne noći.

PROCURILA INTIMNA FOTKA MILICE I BORE IZ KREVETA: Saznali za pol bebe, a onda u KREVETU radili OVO!

Foto: Republika

Bivši takmičari rijalitija "Elita 7", Milica Veličković i Bora Terzić, juče su u intimnom okruženju sa porodicom i prijateljima saznali pol svoje bebe. Veliko iznenađenje je usledilo kada su otkrili da će dobiti devojčicu, što je izazvalo oduševljenje među prisutnima.

Nakon ove lepe vesti, Bora je odlučio da obraduje Milicu na još jedan poseban način - verio ju je u prisustvu najbližih. Romantična atmosfera i srećni osmesi na licima mladog para bili su nešto o čemu su njihovi prijatelji kasnije sa oduševljenjem pričali.

Nakon što su proslavili ove važne događaje, Milica i Bora nisu krili sreću. Jutro nakon žurke, par se oglasio na društvenim mrežama objavivši prvu zajedničku fotografiju. Uz osmeh i zagrljaj, delovali su kao da im ništa ne može pokvariti raspoloženje.

Republika

Foto: Instagram.com

Milica Veličković i Bora Terzić Instagram

 


Nakon što su objavili vesti o veridbi i polu bebe, čestitke su počele da se nižu jedna za drugom. Prijatelji, porodica, ali i fanovi ovog para iskazali su svoje oduševljenje i čestitali im na srećnim vestima. Komentari ispunjeni ljubavlju i podrškom preplavili su društvene mreže, ostavljajući Milicu i Boru bez daha.

Ovaj srećan događaj definitivno je obradovao mnoge, a Milica i Bora su pokazali da su spremni da zajedno koračaju kroz sve izazove koje im život donosi. Svi zajedno sa nestrpljenjem iščekuju dolazak njihove male princeze i prate svaki korak ovog zaljubljenog para.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading