SKANDALOZNO! Majka učesnice Elite je UHODI, angažovala KAMERE da je prate u stopu, sve otkriveno! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Cvijanović otkrila šta se dešava u porodičnom domu!

SKANDALOZNO! Majka učesnice Elite je UHODI, angažovala KAMERE da je prate u stopu, sve otkriveno! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Bivša takmičarka rijalitija "Elita 7", Jovana Cvijanović, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim neobičnim potezom. Naime, Jovana je nedavno na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz svog porodičnog doma, na kojoj se vidi njena majka kako je uhodi preko online kamera, sve u znaku šale kako bi proverila da li je Jovana pronašla dečka.

Foto: ST/Dragan Kadić

Jovana Cvijanović ulazak u Elitu 7

 


Fotografija koju je Jovana podelila sa svojim pratiocima na Instagramu prikazuje njen dom sa šaljivim opisom situacije. U opisu fotografije, Jovana je napisala da je njena majka postavila online kamere kako bi "uhodila" Jovanu i proveravala da li je pronašla dečka. Ova neobična situacija izazvala je lavinu komentara i smeha među Jovaninim pratiocima, koji su se složili da je ovo jedan od načina na koji majke pokazuju svoju zabrinutost na duhovit način.

- Moja mama sa dva telefona u Tršiću posmatra celu noć i ceo dan kamere u Beogradu da vidi da li sam možda našla dečka - našalila se Jovana na Instagramu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Cvijanović Instagram

 


Jovana je poznata po tome što često sa svojim pratiocima deli neobične i duhovite trenutke iz svog života, a ovaj potez njenje majke samo je još jedan u nizu koji je izazvao simpatije kod publike. Porodica Cvijanović očigledno neguje poseban odnos pun ljubavi i humora, što je svakako osvežavajuće u današnjem vremenu.

Nakon što je objavila fotografiju sa opisom porodične situacije, Jovana je ubrzo dobila veliki broj komentara svojih pratioca. Mnogi su se složili da je ovo zaista smešno i da je Jovana sjajan primer kako se sa humorom može nositi sa svakodnevnim situacijama. Takođe, mnogi su pohvalili odnos koji Jovana neguje sa svojom porodicom i izrazili divljenje za njihovu otvorenost i iskrenost.

Jovana Cvijanović je još jednom pokazala da je spremna da se šali na svoj račun, ali i da pokaže da porodična atmosfera u domu Cvijanovića uvek ima poseban šarm. Njeni pratioci s nestrpljenjem očekuju nove avanture i smešne situacije koje će Jovana podeliti sa njima na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading