JELENI SINOĆ POZLILO ZBOG IVANA MARINKOVIĆA, HITNO PRIKLJUČENA NA INFUZIJU! Dojurila po papire za RAZVOD, ne sme da se sretne sa njim!

Autor: G. D. / M. I.

Elita 8 | Farma 8

23.08.2024

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Ilić jedva smogla snage da dođe do zgrade Pinka.

JELENI SINOĆ POZLILO ZBOG IVANA MARINKOVIĆA, HITNO PRIKLJUČENA NA INFUZIJU! Dojurila po papire za RAZVOD, ne sme da se sretne sa njim!

Foto: Republika

Jelena Ilić

Učesnik "Elite 7" Ivan Marinković, koji je u rijaliti ušao kao oženjen čovek, kome je pred samo superfinale supruga Jelena Ilić nabila rogove tako što ga je prevarila sa Urošem Rajačićem, tvrdi da je konačno sinoć potpisao papire za razvod i to na WC šolji. 

Naime, Marinković sinoć je sam gostovai u emisiji "Narod pita", gde je pred voditeljkom Anom Radulović otvorio dušu i još jednom se osvrnuo na propali brak.

- Upravo sam potpisao papire za razvod na WC šolji, umalo da mi ode onaj jedan primerak, potpisuju se tri - rekao je Ivan na samom početku emisije.

Jelenu Ilić smo danas usnimili ispred zgrade Pinka, kada je došla po iste papire i priznala nam da joj je pozlilo zbog Ivanovih uvreda u sinoćnoj emisiji i da je završila na infuziji zbog svega što se dogodilo. Ona je jedva smogla snage da dođe do Pinka i pokupi papire, kako bi se što pre razvela i započela novi život bez Ivana Marinkovića, koji joj priređuje pakao i nakon završetka rijalitija.

 

- Moram priznati da ja Jelenu ovakvu ne poznajem, sa mnom je živela neka druga osoba. Ili ona nikada nije bila takva kakvom se preda mnom predstavljala ili je u nju ušao neki đavo. Ona je neko ko se predstavljao kao veliki vernik i ko je iščekivao to potomstvo sa mnom, zajedno smo obilazili manastire po celoj Srbiji, tako da ne razumem šta joj se desilo, da li je odlučila da u ovim nekim godinama postane starleta - rekao je Ivan sinoć. 

Inače, Ilićeva je već neko vreme pokušavala da dođe do Marinkovića, kako bi mu uručila papire za razvod, dok je on to, prema njenim tvrdnjama, izbegavao.

Na kraju, kad je saznala za njegovo večerašnje gostovanje na TV PINK, rešila je da mu na portirnici u zgradi televizije ostavi dokumente, koje je, kako je rekao na početku emisije, Ivan konačno primio i potpisao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mikan

23.08.2024 17:30

Jel to ona sto je tukla i razbijala glavu Ivanu,ubadala ga makazama a sad se kao boji njega?Koja fljaka pa jos da joj poverejumo..nasilnica!

Marko

23.08.2024 19:02

Lažara.