"MAMA JE HTELA DA BUDEŠ DEČAK!" Šok saopštenje rijaliti trudnice nakon što je saznala pol bebe - SUZA SUZU STIŽE!

Autor: O. B/M. Đ

Elita 8 | Farma 8

23.08.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica nije uspela da sakrije da je želela bebu muškog pola!

"MAMA JE HTELA DA BUDEŠ DEČAK!" Šok saopštenje rijaliti trudnice nakon što je saznala pol bebe - SUZA SUZU STIŽE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veličković

Juče je održana proslava na kojoj subivši učesnici Elite Milica Veličković i Borislav Terzić otkrili pol svoje bebe. Emocije su bile izuzetno jake, a budući otac je prolio suze kada je saznao da će dobiti devojčicu. U svom tom haosu od emocija je odmah toga kleknuo i zaprosio svoju devojku, a ona je radosno pristala.

Borislav Terzić je izrazio svoje oduševljenje što će dobiti devojčicu, ističući da su "tatine ćerke" posebno dragocene. Njegova iskrena radost nije mogla da ostane neprimećena, a on je otvoreno progovorio o svojim osećanjima nakon saznanja.

- Ja sam govorio uvek da će biti devojčica i oduševljen sam jer su to uvek tatine ćerke - rekao je Terza.

- Ja nisam ni videla da li je muško ili žensko, bukvalno me onaj balon udario u glavu, tražila sam boju, ali on je odmah klekao i zaprosio me. Iskreno mi je bio sumnjičav jer je hteo restoran i sve to i bilo mi je sumnjivo da će me zaprositi, nisam ni razmišljala, odmah sam rekla 'DA' - rekla je Milica.

Foto: Republika

Milica i Bora

- Jedva čekam da dođe Janja na svet, ni ne razmišljam o svadbi. Ja Milicu mnogo volim i ona je moja ljubav. Mi nismo foliranti, ovo je sve iz duše - rekao nam je Terza, a potom i priznao da je dosta bilo "momačkog života".

Čini se da je mama ipak malo višđe navijala za to da beba bude, dečak, ali se nakon toga pomirila sa situacijom.

- Bebi moja, mama je htela da budeš dečak kako tati ne bi nas dve bile naporne kao dve jarice. Ali već vidim da si karakterom na mamu pošto si odlučila da bude kako ti hoćeš. Nadam se da ćeš me slušati više nego što sam ja moju majku, a ja te svakako jedva čekam. Ako možeš, ti olakšaj malo tati pa budi sportista na njega - napisala je emotivnu poruku Milica na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, a komentari nisu prestajali da se nižu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mira

24.08.2024 00:53

Boze moj dete je dete