NOVA UČESNICA "ELITE 8" BACILA OKO NA ĐEDOVIĆA! Njegova inteligencija je opčinila, Stefana Karića otpisala! (VIDEO)

Autor: G. D. / M. I.

Elita 8 | Farma 8

23.08.2024

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Janjićijević upozorila muškarce u Eliti.

Ekipa portala Republika nalazi se ispred zgarde Pinka, gde već nekoliko dana pristižu učesnici nove sezone "Elite 8". Pored već dobro poznatih lica iz sveta rijalitija, danas smo usnimili i Sofiju Janjićijević, biznismenku, koja ne želi da bude starleta, jer smatra da njen mozak funkcioniše totalno drugačije:

- Ja sam Sofija Janjićijević, imam 27 godina i sa majkom držim kozmetički salon. Smatram da Elita može da ti donese i odnese, sve zavisi od nas. Mislim da ne mogu da me svrstaju u grupu starleta, jer moj mozak ne radi kao njihov. Nisam udata i nemam dečka - rekla je Sofija za Republiku.

Buduća učesnica je istakla da nikoga od takmičara iz prethodnih sezona ne poznaje, ali da joj je Stefan Karić okej. Na pitanje ko joj je privlačan, izdvojila je Marka Đedovića:

 

- Stefan je okej, ne poznajem ga, da bih nešto drugo rekla. Lep mi je Marko Đedović, ne ovako za mene, ali je lep dečko. Kod dečka mi je najbitnija inteligencija, ne fizički izgled, a on je jako, jako inteligentan dečko. Devojka sam iz momenta, tako ću i raditi... Nikada nisam naišla na dečka koji je želeo finansijski da me iskoristi - objasnila je ona.

Podsećamo, jutros je bivši rijaliti učesnik Krisitjan Golubović u jutarnjem programu kod voditeljke Jovane Jeremić na Pink televiziji otkrio je sve o njegovom ulasku u novu sezonu ,,Farme 8". Naime, Kristijan je potvrdio da će se u septembru naći na imanju, ali i da će imati poseban zadatak. 

Kako je istakao, takmičari koji ne budu bili dobri, biće prebačeni na imanje iz 14. veka, gde će ih Kristijan dovesti u red, te da će imati pune ruke posla kada je zemljoradnja u pitanju. Jovana je bila oduševljena Kristijanovom pričom, te ga je upitala da li bi hteo sa njom da petkom popije kafu kada počne ,,Farma 8" i da zajedno smišljaju zadatke za takmičare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Marko

23.08.2024 18:58

Neće da može.