ZOLA NAPRAVIO RUSVAJ U BEOGRADU! Miljana će se "pojesti" od muke, posle ovoga ga neće ostaviti na miru!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zola napravio haos, društvu mu pravili nekadašnji rijaliti cimeri.

ZOLA NAPRAVIO RUSVAJ U BEOGRADU! Miljana će se "pojesti" od muke, posle ovoga ga neće ostaviti na miru!

Foto: ATAImages

Rijaliti učesnik Lazar Čolić Zola pojavio se na slavlju koje su organizovali njegovi bivši cimeri iz "Elite 7" Milica Veličković i Borislav Terzić Terza povodom objavljivanja pola deteta. 

On je za Republiku progovorio o odnosu sa Miljanom Kulić, te istakao da ne razmišlja više o ulasku u rijaliti jer smatara da je i u pozitivnom i u negativnom kontekstu "pešao tu igricu", ali da ga nekadašnja ljubav dalje proganja:

- Pa, dešavaju se neki pozivi... Dešavaju se pozivi, ali ništa strašno, nije to kao pre, sve ok, nema nikakvih negativnih situacija. Bilo je nekih poziva, ne mogu da kažem da nije, jer bih lagao, ali ništa sad strašno, ništa specijalno i zanimljivo. Sve kulturno, sve korektno, sve prijateljski. Ona ulazi sad tamo, zaista mislim da nema više potrebe ni da se čujemo, niti bilo šta, ja joj želim sve najbolje, nemam ništa loše da kažem za nju.

Na pitanje: "Da li je Kulićka definitivno poziv koji se odbija" odgovorio je potvrdno: 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, L.L./ATAImages

Lazar Čolić Zola, Miljana Kulić i Ivan Marinković

 

- Shodno situaciji i šta se sve izdešavalo, sve drugačije ne bi imalo smisla. 

Zola je juče, nakon proslave u restoranu, zaginuo u kafani i podelio delić atmosfere, a njegovi fanovi su shvatili da se Čolić fenomenalno provodi u Beogradu i da je definitivno on zadužen za dobru atmosferu, s obzirom da napravi rusvaj gde god se pojavi:

- Ovo je bilo za kraj. Hvala svima - napisao je Zola uz snimak iz kafane. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading