SLAĐA DOBILA ŠOK-POKLON OD RUSKOG BIZNISMENA! Starletu sačekalo nesvakidašnje iznenađenje! Ona o svemu mudro ćuti!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađi se ranije javio čovek koji je insistirao da se upoznaju, a napisao je da bi voleo da se vide na večeri u jednom prestoničkom restoranu.

SLAĐA DOBILA ŠOK-POKLON OD RUSKOG BIZNISMENA! Starletu sačekalo nesvakidašnje iznenađenje! Ona o svemu mudro ćuti!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Bivša učesnica rijalitija Elita Slađa Lazić, zvana Poršelina, navodno je već neko vreme na meti ruskog biznismena koji je bacio oko na nju i koji po svaku cenu hoće da je osvoji. Naime, kako je naš portal prvi pisao, Slađa je uredno i pristojno odbila da se vidi sa njim jer ne želi sastanak sa nekim o kome ne zna apsolutno ništa, međutim, on je toliko uporan da joj je sad preko poznanice koju zna od ranije poslao skupocen poklon.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Lazić Poršelina

 

- Taj čovek ne odustaje od toga da upozna Slađu. Sad čini sve kako bi je ubedio da sa njim izađe na večeru, ali je ona tvrd orah i ne pada joj na pamet da se sastaju. Drugarica je pozvala, igrom slučaja poznaje tog čoveka, ali Slađa misli da on ovako postupa sa svakom devojkom koja mu se svidi, pa nema nameru da se zbližavaju - rekao nam je izvor blizak starleti. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Lazić Poršelina

 

Podsetimo, bivša učesnica rijalitija Elita Slađa Lazić, zvana Poršelina, nedavno je dobila preko jedne društvene mreže ponudu da se preseli u Rusiju, a javio joj se, kako saznajemo, jedan bogati biznismen! Naime, starleta se zahvalila uredno na ponudi, ali joj svakako laska što ju je preko rijalitija prepoznao uticajan muškarac koji živi van naše zemlje. 

Foto: Instagram.com printscreen

Slađa Lazić Poršelina

 

- Slađi se javio čovek koji je insistirao da se upoznaju, a napisao je da bi voleo da se vide na večeri u jednom prestoničkom restoranu. On navodno dolazi često za Beograd, pa tako nema problem da po nju pošalje i vozilo kako bi je pokupo vozač. Taj čovek ima nekoliko firmi, u Rusiji je navodno bogati biznismen i ona je to mogla da zaključi i po njegovom profilu. Ona mu se ipak uredno zahvalila i rekla da nema nameru dase upoznaje jer još uvek nije spremna na ozbiljnu vezu, a pogotovo tako sa nekim ko dolazi iz daleka - objasnio je izvor blizak starleti. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading