PRAVA ANA NIKOLIĆ SE OGLASILA PRED POČETAK "ELITE 8": Ovaj potez poznate pevačice ŠOKIRAO javnost (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javno podržala rijaliti učesnika!

PRAVA ANA NIKOLIĆ SE OGLASILA PRED POČETAK "ELITE 8": Ovaj potez poznate pevačice ŠOKIRAO javnost (FOTO)

Foto: E-Stock

Poznata pevačica Ana Nikolić podržala je budućeg učesnika "Elite 8" time što je njegovu objavu podelila i u svojoj Instagram priči. 

Naime, mladi Uroš Stanić pevao je na jednoj žurki Anin hit "Romale, Romali", te na snimku označio Nikolićevu, koja je očito oduševljna simpatičnim rijaliti učesnikom i time što preferira njenu muziku, podelila video i na svom profilu. 

Republika

Foto: printskrin instagram

Prava Ana Nikolić javno pordžala Uroša Stanića

On često u pozadini svojih storija izabere neku Aninu pesmu, a u poslednje vreme najčešće je to bila balada Terasa s pogledom na zid sa njenog novog albuma, kojom se "drogirao" zajedno sa Aneli Ahmić.

Nikolićeva je odlučila da mu pruži podršku dve nedelje pred njegov potencijalni ulazak i u narednu sezonu popularnog rijalitija.

Poznato je da će se u osmici naći i Anina imanjakinja Ana Nikolić, koja je pre bila Mika Vasić, a za koju je Uroš takođe rekao da je obožava. Prva transrodna učesnica "Elite 8" ulazi u rijaliti sa dečkom iz Prokuplja, kog je Stanić poželeo da dele, jer mu se fizički veoma svideo. 

Inače, Uroš je nedavno za naš portal progovorio i o svom dečku u kog navodno nije zaljubljen, ali uživa u pažnji koju mu on pruža. Za Republiku je tada otkrio da je samo nekoliko godina stariji od njega i da je iz Beča, a onda je priznao da je bio i sa znatno starijim partnerima od kojih mu je najstariji imao 45-50 godina. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading