JELENA POSEDUJE ŠOK-DOKAZE O ĆERKI IVANA I GOCE TRŽAN! Marinković ogovarao sopstveno dete, od ovih poruka će vam se SLOŠITI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković će morati da objasni ove prepiske.

JELENA POSEDUJE ŠOK-DOKAZE O ĆERKI IVANA I GOCE TRŽAN! Marinković ogovarao sopstveno dete, od ovih poruka će vam se SLOŠITI!

Foto: ATAImages

Tokom emisije "Narod pita" došlo je do suočavanja Marka Đedovića i Ivana Marinkovića. Naime, voditeljka Ana Radulović dobila je informaciju da je Đedović na vezi, te mu je poželela dobro veče, a nakon toga je sa Ivanom ušao u žestok verbalni sukob. 

Razmenili su brojne gnusne uvrede, psovke i pretnje, a njihov "rat" nastavio se i nakon završetka emisije, kada su jedan drugom krenuli da se obraćaju putem Instagrama. Marinković je objavljivao razne prepiske, dok je Đedović šokirao fotografijom pretučenog, totalno krvavog Ivana.

Međutim, Đedović se tu nije zaustavio, pa je objavio navodne prepiske Ivana i njegove ćerke Lene, koju je dobio sa bivšom suprugom, popularnom pevačicom Gocom Tržan. Ivan je, kako piše u porukom, pokušavao da ostvari kontakt sa Lenom, pa ju je upitao da se vide, ali ona mu je odbrusila da ga ni ne poznaje. Kako je Đedović objasnio, ovo je samo deo njihovog dopisivanja, a Ivan se navodno žalio Jeleni Ilić na sopstvenu ćerku, te ona poseduje dokaze iz njegovog telefona.

Marko je sve prepiske objavio uz pesmu Goce Tržan "Srećo nečija", pa poručio Ivanu da ima i keca u rukavu i da najgore tek sledi:

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marko Đedović o Ivanu Marinkoviću

 

- Leno, šta radiš? - glasilo je pitanje.

- Ništa - odgovorila je ona.

- Je l' hoćeš da se vidimo? - upitao ju je on.

- Ne - odgovorila je Lena.

- Zašto? - usledila je poruka.

- Nemam vremena - odbrusila je on.

- Je l' voliš tatu? - upitao ju je Ivan.

- Ja vas, gospodine, uopšte ne poznajem - rekla je ona.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marko Đedović o Ivanu Marinkoviću

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading