MATORA DOBILA ŠOK PORUKU! Ušla u porodičan dom i zatekla OVO, nije mogla da dođe sebi! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora iznenadila sve svojim novim snimkom!

MATORA DOBILA ŠOK PORUKU! Ušla u porodičan dom i zatekla OVO, nije mogla da dođe sebi! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša takmičarka rijalitija "Zadruga Elita 7", Jovana Tomić Matora, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim poslednjim postupkom na društvenim mrežama. Naime, Matora je na svom Instagram storiju objavila snimak na kojem drži dečiju igračku koja, kada se stisne, reprodukuje poruku "Volim te! Kada smo zajedno, vreme tako leti".

Ovaj gest je izazvao oduševljenje kod Matora, ali i mnogih njenih pratilaca, koji su odmah počeli da spekulišu o tome da li je ona spremna za novu ljubav nakon turbulentnog ljubavnog perioda sa Anitom Stanojević.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Tomić Matora Instagram

 


Nakon što je Matora podelila ovaj snimak na društvenim mrežama, mnogi fanovi su se oglasili komentarima punim podrške i ohrabrenja. Mnogi od njih su izrazili nadu da će Matora konačno pronaći sreću u ljubavi nakon burnog perioda koji je imala sa Anitom Stanojević. Ova objava je izazvala veliku pažnju javnosti i pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi su se zapitali da li je ovo znak da je Matora spremna da otvori novo poglavlje u svom ljubavnom životu.

Iako Matora nije direktno komentarisala značenje ove igračke niti svoj ljubavni život, mnogi pratioci su zaključili da bi ovo mogao biti znak da je ona spremna za novu ljubavnu vezu. Nakon što je javno prošla kroz težak period raskida sa Anitom Stanojević, ova objava je navela mnoge da se nadaju da će Matora konačno pronaći sreću pored nekog novog partnera.


Iako Matora nije direktno potvrdila da li je spremna za novu ljubavnu vezu, njen snimak sa dečijom igračkom koja izgovara emotivnu poruku definitivno je izazvao pažnju javnosti i pokrenuo raspravu o njenom ljubavnom životu. Ostaje nam da vidimo da li će se Matora otvoriti za novu ljubavnu priču ili je ova objava jednostavno bila simpatičan gest koji je razveselio njene pratioce na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Verona

24.08.2024 21:52

Infantilni hermafroditni alkos