NOVI TAKMIČAR ELITE 8 "SAHRANIO" ANĐELU ĐURIČIĆ! Zbog njenih fetiša je tražio kesu za povraćanje! (VIDEO)

Autor: G. D. / M. I.

Elita 8 | Farma 8

24.08.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi učesnik "Elite 8" otkriva pored koje bivše zadrugarke vidi sebe u budućnosti.

Ekipa portala Republika nalazi se ispred zgarde Pinka, gde već nekoliko dana pristižu učesnici nove sezone "Elite 8". Pored već dobro poznatih lica iz sveta rijalitija, danas smo usnimili i Srboljuba Marovića, Crnogorca kog smo prethodno upoznali u rijalitiju "Parovi", a sada će se oprobati u "Eliti 8". Kako je i sam priznao pred našim kamerama, ovo mu je novi izazov, a ulazi da pobedi, ništa manje ga ne zanima.

On je odmah otkrio da mu se mnogi prethodni učesnici ne dopadaju i da se već raspitao o svojim cimerima, a posebno se osvrnuo na Anđelu Đuričić, koju je najstrašnije isprozivao zbog svega što je radila u Zadruzi, kada je stupila u vezu sa tada zauzetim Zvezdanom Slavnićem:

 

- Radim kao obezbeđenje trenutno. Spreman sam za rijaliti, znam sve. Više njih mi se ne sviđa... Čuo sam da ulazi Mina Vrbaški, ona može da bude deo mene. Urošu ću da donesem puder, da ima da maže, prenesite mu slobodno, Uroš Stanić i Ana Nikolić su baš par. Jak sam, mogu svakoga da isprovociram, nisam došao da izađem, ulazim da pobedim - priznao je Srboljub, pa se osvrnuo na Anđelu Đuričić.

- Anđela Đuričić nikako ne može da mi se dopadne posle svega što je uradila, to je abnormalno. Zašto si uradila to, ako ćeš da se kaješ? Nisam mnogo zalazio u njene teme, ali sam čuo negativne stvari o njoj, definitivno ne bi mogao da budem sa njom - rekao je on.

- A kada bi tvoja devojka sutra želela da ti liže prste i sve ono što je ona radila Zvezdanu? - usledilo je pitanje.

- Jao, zgadio si mi život sad - prokomentarisao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading