STANISLAV MAJI UPAO U STAN?! Posle priče o svađi i raskidu isplivali šok-detalji! Evo u kakvom je par sada odnosu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama se navodno odvila posle rasprave koju je par imao!

STANISLAV MAJI UPAO U STAN?! Posle priče o svađi i raskidu isplivali šok-detalji! Evo u kakvom je par sada odnosu!

Foto: ATAImages

Kao bomba je odjeknula vest da su Maja Marinković i Stanislav Krofak navodno raskinuli, a kao dokaz fanovi su istakli da su obrisali zajedničke fotografije, ali se još uvek nisu otpratili sa društvene mreže Instagram. 

Sada se naime, po društvenim mrežama provukla još jedna informacija, a to je da je nakon svađe, kada se par odvojio, Stanislav Maji hteo da upadne u stan, pa je dolazio i do njenog stana kako bi je zamolio da izađe da razgovaraju.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Priča se po gradu da je Stanislav Maji lupao na vrata! Pitanje je šta se tu sve desilo. Moguće je da je ona njega toliko isprovocira i otišla da je čovek morao da reaguje i da više nije znao šta će - glasio je jedan od komentara na društvenoj mreži Iks, ali starleta, kao ni Stanislav ništa nisu potvrdili.

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Podsetimo, Maja i Stanislav su raskinuli takođe nedavno, kada je on presekao i poručio da ne želi da mu Marinkovićeva pravi ljubomorne scene, te da je kada joj je to saopštio, pala u depresiju. 

Tada je Stanislav pred početak emisije ,,Narod pita" u kojoj se suočio sa Majom, pred našim kamerama otkrio sve:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Sam sam došao, čuli smo se, nema potrebe da bude varnica. Ona želi vezu, ja ne želim vezu i to je to, ja sam joj se nisam javio, kad sam video šta se dešava, dva, tri puta je pokušala da dođe do mene, video sam gde to ide, hteo sam da vidim gde to ide, kada sam video sklonio sam se - rekao je Stanislav za Republiku i nastavlja:

- Ja sam došao na prijateljski način da pričamo, ja sam video gde to ide, pa sam napravio distancu, neka se ohladi, pa ćemo videti šta će se desiti. Imao sam dve veze i dva karambola, nisam bio spreman za to, šta mi treba? Sada ću videti, nisam još spreman, hoću da dođem sebi. Posao hoću da vidim kako to ide i eto. Nisam je ni video, ni čuo, znao sam da večeras smo zajedno u emisiji, nisam hteo da je zovem, video sam kako je, pružio sam prijateljsku ruku, a ona je odmah gde je i šta je. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading