ANITA I ANĐELO MORALI DA SE "PERU" KOD FANOVA! Nakon sinoćne emisije više ništa nije isto!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković je otkrio da ne planiraju zajednički život, Anita odmah reagovala.

ANITA I ANĐELO MORALI DA SE "PERU" KOD FANOVA! Nakon sinoćne emisije više ništa nije isto!

Foto: youtube.com/pink.rs

Anđelo Ranković, gost sinoćne emisije "Narod pita", otkrio je detalje o svojoj ljubavi sa Anitom Stanojlović i prokomentarisao mnoge aktuelne teme iz "Elite 7".

Anđelo otkriva da sa Anitom radi na poslovnim planovima, te da će uskoro otkriti lepe vesti vezane za svoj poslovni život. Ističe da je njihov odnos i dalje stabilan, te da iako nisu još upoznali jedno drugo porodicu, imaju vremena za sve.

- Nije stvarno, nisam ni ja njenu još uvek. Eto, toliko imamo nekih obaveza i radimo nešto oko posla da stvarno nismo imali ni vremena, ali eto čim bude trenutak to će se desiti. Prosto ima vremena za sve - rekao je on za Pink.rs.

Kako je i sam rekao da su njihovi fanovi poprilično besni zbog odluke da još ne žive zajedno, Anita je danas podelila njihovu zajedničku fotografiju i pokazala da je sa njima sve u redu i da uživaju u ljubavi.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

Pre samog početka sinoćne emisije "Narod pita", fanovi su odlučili da prirede iznenađenje Anđelu Rankoviću, bivšem učesniku rijalitija Elita.

Naime, fanovi su ga iznenadili luksuznom korpicom punom slatkiša, parfemom i ružama za Anitu Stanojlović, a tu su bili i drugi pokloni.

Nevidljiva armija je i ovog puta bila uz Anitu Stanojlović i Anđela Rankovića, te su im napisali poruke posvete i razne reči podrške.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading