PRVA SLIKA JELENE I BEKE: Hitno se oglasila, otkrila da li je UGROŽENA BEZBEDNOST!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Ilić se hitno oglasila nakon što je uzela psa Beku.

PRVA SLIKA JELENE I BEKE: Hitno se oglasila, otkrila da li je UGROŽENA BEZBEDNOST!

Foto: TV Pink/printscreen, ATA Images, RINA

Posle medijskog rata oko Beke, javnost je zainteresovana za sudbinu psa koji se vodio na Ivanu Marinkoviću, a koji je prema rečima Jelene konačno stigao kod nje. Nakon niza uvreda i sporova između Ivana i Jelene Ilić, Beka je sada kod svoje nove vlasnice.

Jelena je otkrila da je napokon donela odluku koja će sigurno izazvati reakciju Marinkovića.

- Presrećna sam što je Beka kod mene, ali Ivan je više neće videti. On ne vodi računa o svojoj deci, a ne vodi računa ni o psu. Pogotovo sada kada je ona psihopata kod njega u stanu, ne želim to. Beka je moja, ja sam vlasnik i biće kod mene - izjavila je Jelena za Pink.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Ilić Instagram

 


Beka je sada u novom okruženju i ima priliku za novi početak sa svojom novom vlasnicom. Nakon turbulentnog perioda, ova preslatka kuca će moći da uživa u pažnji i nezi koju joj pruža Jelena.

Jelena je istakla da je oduševljena što je Beka sada kod nje, a njen potez da zadrži psa kod sebe sigurno će izazvati reakciju javnosti, ali i Ivana Marinkovića.

Odluka Jelene da zadrži Beku kod sebe izazvala je različite reakcije u javnosti. Dok jedni podržavaju ovaj potez, drugi se pitaju da li je odluka doneta ishitreno i bez razmišljanja o deci koja su takođe vezana za psa.

 


Ipak, Jelena je odlučna u svojoj nameri da pruži Beki ljubav i pažnju koju zaslužuje, te da joj pruži novi početak u svom domu.

Nakon medijskog rata oko Beke, ona je konačno pronašla svoj dom kod Jelene. Ova priča pokazuje koliko je važno pružiti ljubav i pažnju kućnim ljubimcima, ali isto tako postavlja pitanje odgovornosti vlasnika prema životinjama.

Ivan Marinković možda više neće videti Beka, ali je ova priča podsticaj da se razmišlja o odgovornom vlasništvu nad kućnim ljubimcima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading