PEVAČ RASKRINKAO BEBICU I TEODORU DELIĆ! Progovorio o taktici koju imaju, više ništa neće biti isto!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona ništa nije priznala javno, ispada da su svi lagali za sve - rekao je pevač bez dlake na jeziku.

PEVAČ RASKRINKAO BEBICU I TEODORU DELIĆ! Progovorio o taktici koju imaju, više ništa neće biti isto!

Foto: instagram.com/teodora_delic

Teodora Delić i Bebica

Bivši učesnik rijalitija Elita Lepi Mića, kaže da Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica glume da se vole, kao i da im je sve taktika kako bi eventualno ušli opet u rijaliti. On je u emisiji bio nikad iskreniji, pa je dao svoj sud o paru.

Video sam najstrašnije uvrede i poniženja. Oni se inate, dokazuju svima da se vole. On se tetovira, a ona govori da nikog nije volela kao Bebicu, daj Bože da je tako. Nije tetovaža dokaz ljubavi, nego kompleks. Ona ništa nije priznala, ispada da su svi lagali za sve. Verovatno prave priču da uđu opet u neki rijaliti - rekao je pevač bez dlake na jeziku. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića i Teodora Delić

 

Inače, bivša učesnica rijalitija Elita Teodora Delić navodno se dopisivala sa fanovima, a među njima je bio i jedan muškarac kom je posebno privukla pažnju. Naime, Teodori se javio momak kom je dobro poznata iz prošlosti, a sa kojim je navodno bila na veče u noćnom provodu, te su se upoznali na jednom splavu.

Foto: instagram.com/teodora_delic

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica

 

Da stvar bude zanimljivija, njen dečko Nenad Macanović Bebica za ovo nema pojma, pa mu Delićka po svemu sudeći radi iza leđa. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica

 

- Teodora de dopisivala sa tim momkom nakon mnogo godina. Oni se znaju, navodno su bili na veče zajedno još u jednom izlasku kada je on prišao i počeo da je muva. Tako su se upoznali i bili su to veče zajedno. Nakon toga ona mu se nije javljala, on je navodno bio problematičan i ona nije htela da se petlja u takve stvari. Pored toga, posle je ušla u stabilnu vezu i nisu komunicirali, ali sada mogu jer ona zna šta hoće sa Bebicom. Ipak, treba da mu kaže da među njima nema ništa, a ne da mu radi iza leđa - priča izvor. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading