NAKON RASKIDA STANISLAV UPUTIO ŽESTOKE REČI: Svi čekaju reakciju Maje Marinković!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak se jasno oglasio nakon raskida s Majom Marinković.

NAKON RASKIDA STANISLAV UPUTIO ŽESTOKE REČI: Svi čekaju reakciju Maje Marinković!

Foto: ST/D. Kadić, ATA images, Instagram

Bivši takmičar rijalitija "Elita 7" Stanislav Krofak šokirao je javnost objavom statusa nakon navodnog raskida s Majom Marinković. Njegove reči "Znaju da se ne bojim ničega, zato me i mrze", izazvale su različite reakcije među pratiocima na društvenim mrežama.

Nakon što su vesti o raskidu Stanislava Krofaka i Maje Marinković odjeknule u medijima fanovi su bili znatiželjni da čuju reakciju bivšeg učesnika rijalitija. Umesto izjave za medije, Stanislav se odlučio za objavu misterioznog statusa na društvenim mrežama koji je izazvao lavinu komentara.

Republika

Foto: Instagram.com

Stanislav Krofak Instagram

 


Ova objava izazvala je različite spekulacije među fanovima, a mnogi su se pitali na šta tačno Stanislav aludira u svom statusu. Dok su neki podržavali njegovu hrabrost i samopouzdanje, drugi su smatrali da je ova izjava suviše enigmatična i da bi trebalo da bude konkretniji u izjavama.

Stanislav Krofak, poznat po svom kontroverznom stavu i hrabrosti u iznošenju mišljenja, stekao je određenu reputaciju tokom učešća u rijalitiju. Njegova tvrdnja da se "ne boji ničega" samo je dodatno podgrejala debate o njegovom karakteru među pratiocima.
Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stanislav Krofak i Maja Marinković

 


Nakon ove tajanstvene objave mnogi prate Stanislava Krofaka da bi saznali šta će biti njegovi naredni koraci. Da li će se oglasiti sa konkretnijim objašnjenjem ili će zadržati tajanstvenost koja ga je dosad krasila, ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading