PUKLA BRUKA NAKON "ELITE"! Veliko prijateljstvo PREKINUTO zbog OVOGA - HITNO morao da reaguje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Josipović dobio povratnu!

PUKLA BRUKA NAKON "ELITE"! Veliko prijateljstvo PREKINUTO zbog OVOGA - HITNO morao da reaguje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Protekle nedelje javnost je bila uzburkana zbog neočekivanih događaja u popularnom rijaliti šou programu "Elita". Sloba Josipović, koji je tokom trajanja emisije izražavao neprijateljski stav prema Urošu Staniću, nakon izlaska iz "Elite" javno je priznao svoju ljubav prema Staniću. Ovaj neočekivani preokret zbunio je mnoge, dok su se pojavile i spekulacije o Slobinoj iskrenosti.

U poslednjem obrtu događaja, Sloba Josipović je na svom Instagram profilu javno prozvao Nikolu Lakića, insinuirajući da Lakić možda voli muškarce, te da je pokušao da ih razdvoji kako bi imao više uticaja na Slobu. Ova optužba izazvala je dodatnu pažnju i podstakla različite spekulacije u javnosti.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nikola Lakić

 

 

- Da čovek nije normalan, blokirao sam ga i prekinuo drugarstvo jer mislim da je skroz puko s mozgom i da ne zna više koga će da uplete u priču i gde udara, a kao epilog svega sam i ja sad došao na tapet… Sad mi je drago da sam i prekinuo drugarstvo jer je ovaj čovek na sve spreman - izjavio je Lakić za Pink.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Sloba Josipović

 


Ovaj dramatičan rasplet situacije dodatno je uzbudio javnost i dao novi pravac razmišljanja o odnosima unutar i van "Elite". Još uvek ostaje nejasno da li će se Sloba i Uroš suočiti javno sa svojim osećanjima, kao i kakav će biti dalji razvoj njihovih odnosa. S obzirom na dramu koja se odvija i van ekrana, pratioci ovog rijaliti šou programa svakako imaju mnogo toga da očekuju u narednom periodu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading