UROŠ STANIĆ IMAO INCIDENT U MANASTIRU?! Bivši učesnik "Elite" doživeo neprijatnost, napala ga grupica momaka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su stigli tamo, liturgija je bila u toku, a oni su stali sa strane da bi on sačekao sveštenika s kojim je trebalo da razgovara.

UROŠ STANIĆ IMAO INCIDENT U MANASTIRU?! Bivši učesnik "Elite" doživeo neprijatnost, napala ga grupica momaka!

Foto: youtube.com/Premijera Official

Bivši učesnik "Elite" Uroš Stanić doživeo je neprijatnost kad su ga, kako prenose mediji, izbacili iz manastira! Naime, on je nedavno rešio da ode u jedan manastir u okolini Beograda da bi se pomolio i pričao s duhovnikom o svemu što ga muči. Zajedno je sa drugaricom seo u automobil i krenuo, a to mesto je od glavnog grada udaljeno oko dvadesetak kilometara.

Kada su stigli tamo, liturgija je bila u toku, a oni su stali sa strane da bi on sačekao sveštenika s kojim je trebalo da razgovara.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš Stanić

 

- Urošu je majka rekla da odu u manastir da bi se tamo pomolio. Stigli su tamo, a kada je služba bila završena, on je krenuo da traži sveštenik s kojim će razgovarati. Tada je naišla grupica od pet momaka, prišla mu i rekla da izađe iz dvorišta manastira. Uroš je bio iznenađen i rekao im je uredno da se pomere i da ne želi sa njima da razgovara. Međutim, oni su bili drčniji, jedan ga je uhvatio za ruku i rekao da je najbolje da izađe sam i da se ne raspravlja s njima u dvorištu manastira - priča izvor za Star i dalje otkriva: 

Foto: Instagram printsceen

Uroš Stanić

 

- Drugarica koja je došla sa Urošem je odmah videla šta se dešava i pritrčala da reši situaciju. Tada ju je jedan momak odgurnuo. Ubrzo je nekoliko ljudi sa strane prišlo i pitalo šta se dešava, da bi ti muškarci rekli da je Uroš nepristojan i da oboje treba što pre da napuste svetinju. Čak su mu dobacivali da je đavo, Urošu je pozlilo, bila je jedna baš neprijatna situacija. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading