"LAŽNI TATA BIO I OSTAO!" Žestok rafal uvreda urnisao Ivana Marinkovića - DECA TE NE POZNAJU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku!

"LAŽNI TATA BIO I OSTAO!" Žestok rafal uvreda urnisao Ivana Marinkovića - DECA TE NE POZNAJU!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadic, ATAImages

Žanu Omniju iz rijalitija "Elita" pamtimo po njenom britkom jeziku i oštrom tonu, što je ove sezone još više došlo do izražaja kroz njene brojne svađe s Ivanom Marinkovićem. Žana je, naime, bila jedna od prvih koja je započela sukob s Ivanom i Jelenom, a u tim sukobima su pale teške uvrede i kritike. Čini se da se situacija između njih samo pogoršava, prelazeći u pravi medijski rat koji ne pokazuje znakove smirivanja.

Foto: RTV PINK printscreen

Žana

U poslednjem razvoju događaja Žana se oglasila na Instagram profilu, koristeći svoj prepoznatljiv stil da još jednom napadne Ivana Marinkovića, koji je već danima meta kritika Marka Đedovića i Jelene Marinković. Ivan je predmet žestokih optužbi zbog monstruoznih uvreda koje je izneo prema njima. Žana nije ostala imuna na ovu situaciju i iskoristila je priliku da se još više obračuna sa njim. Jedna od njenih objava na Instagramu bila je uvredljiva i izjednačavala je Marinkovića sa majmunom.

Foto: prinscreen/instagram.com/zana_omnia

Žanin stori

- Čmari*ko i njegovi drugari - bila je jedna od Žaninih objava na Instagram profilu.

Žana nije odlučila da stane, već je rešila da novim objavama dokrajči svog ljutog neprijatelja.

Foto: prinscreen/instagram.com/zana_omnia

Žanin Stori

 

- Lažni tata bio i ostao... Čm*rićko, ljubav dečija se neguje, čuva i zaslužuje - napisala je Žana, aludirajući na činjenicu da se zbližio sa svojim sinom Željkom, a mnogi smatraju da je to učinio samo kako bi izvukao novac ili drugu korist od majke svoga deteta i kraljice rijalitija, Miljane Kulić.

Pored toga, Marko Đedović je Ivanu za prozivke uzvratio uzvratio na najbolniji način. Objavio je navodnu prepisku Marinkovića i njegove ćerke Lene, koju je Ivan dobio tokom braka sa pevačicom Gocom Tržan. Prepisku mu je navodno prosledila Jelena Ilić, a u njoj piše da Lena navodno ne želi kontakt sa ocem.

Na navodno Ivanovo pitanje: ''Da li voliš tatu'', piše odgovor: "Ja vas, gospodine, uopšte ne poznajem."

Đedović tvrdi da je skrinšot prepiske stvaran i da je spreman da ide na sud kako bi se verodostojnost skrinšotova utvrdio. Međutim, Ivanova ćerka Lena ove navode nikada nije potvrdila, te se ne može sa sigurnošću tvrditi da je ove reči zaista napisala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zanka

26.08.2024 17:58

Ivan je Dobar čovek I Tačka U Srbiji 90% dece bez oba roditelja nema dobrog oca i Tačka Ivan je dobar puno vise nego STO mislite ali Źene Nisu