OTKRIVENO ZAŠTO SU SE POVUKLI IZ JAVNOSTI! Ovo je istina o odnosu Ša i Mione, bivši rijaliti takmičar izneo detalje, POMENUO MIONINU PESMU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši rijaliti učesnici ne prestaju da budu glavna tema u javnosti!

OTKRIVENO ZAŠTO SU SE POVUKLI IZ JAVNOSTI! Ovo je istina o odnosu Ša i Mione, bivši rijaliti takmičar izneo detalje, POMENUO MIONINU PESMU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Neadvno su u vruću stolicu emisije "Narod pita" seli Lepi Mića, a odmah preko puta njega, oči u oči s njim, našao se Nenad Aleksić Ša.

Foto: Instagram.com, RTV Pink printscreen

Ša i Mića

Lepi Mića je prethodno gostovao i sa Mionom Jovanović, kada je pokušavao da joj otvori oči i pokaže kako stvari zapravo stoje u njenoj vezi sa Ša, a spotom se sa njim suočio i reper, koji ne podnosi kritike.

Oni su takođe odgovarali na pitanja gledalaca, koji su se neprestano uključivali u program, dok je voditeljka Ana Radulović pokrenula sve goruće teme iz rijalitija, koje i dan-danas intrigiraju publiku.

Republika

Foto: Instagram.com, RTV Pink printscreen

Ša i Mića kod Ane Radulović u emisiji

Nakon emisije se podiglo mnogo prašine u javnosti, a umoru komemtara se posebno izdvojio jedan: 

 

"Gledala sam malo klip od Ša i Miće od neko veče...Ne znam da li je ovo novo ili ja nisam primetila, ali Mića je počeo sve po 3 puta da ponavlja, kaže nesto revolucionarno (u njegovoj glavi), oduševi se sam sa sobom, pa ponovi to isto 3 puta najmanje, tako da je po broju izgovorenih rečci on vodio sa 70:30. A ima tek 64 godine. Ša - kad nije onako odvratno prosipao forice kroz zube i kez, i to u vreme dok Mića prica, mogli smo od njega mnogo toga da čujemo, a to je sledeće:
- Savršena im je veza napolju, kao
- Miona i on stalno zuje negde (klopica, ručkić, garderobica, pesmica...)
- Letovali su na Zlatiboru zato jer vole Srbiju i žele da ostave novac u njoj, ahahaha
- Skupo su platili Zlatibor, skuplje nego mnogi more
- Duet će u septembru, biće hit
- Kupili su i zavese
- Renoviraju gajbicu
- Dušmani mogu da im...

I to je to otprilike, Ša nije flipnuo, deluje stvarno zadovoljno, mislim da su se stvarno našli, oboje vole da su stalno zajedno i da sve rade zajedno. Sad su mirni. Čuvaju pare dok ne izađe pesma jer ne nastupaju nigde, ona ne ide kod svojih, drugarice slabo ima... Šaki zivi najbolje dane" glasio je jedan komentar na društvenoj mreži Fejsbuk, koji je potegao za sobom pravu debatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading