MAJA OPET U KONTAKTU SA DESINGERICOM! Svi se pitaju da li sve namerno radi Stanislavu, isplivao šok-snimak!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićka je već bila u žiži javnosti zbog repera ranije...

MAJA OPET U KONTAKTU SA DESINGERICOM! Svi se pitaju da li sve namerno radi Stanislavu, isplivao šok-snimak!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printskrin/RTV PINK, Republika.rs

Bivša učesnica rijalitija Elita Maja Marinković ponovo je u kontaktu sa reperom Dragomirom Despićem Desingericom, ako je suditi po objavama koje stavlja na društvene mreže. 

Foto: Instagram pritnscreen

Maja Marinković na snimku koji je reper podelio

 

Iako se ni Maja ni Stanislav još uvek nisu oglasili povodom priča o raskidu kako bi potvrdili ili demantovali navode medija, fanovima je jasno da im je "odzvonilo", budući da su sa Instagrama uklonili sve zajedničke fotografije, ali i zbog toga što Stanislav vreme provodi s drugovima i objavljuje citate za koje mnogi smatraju da su posvećeni Maji, dok se ona ludo provodi sa drugaricama.

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković

 

Naime, Maja, stari "skandal majstor", ponovo je uspela da skrene pažnju na sebe snimivši se u provodu s drugaricama uz jednu od pesama Dragomira Despića Desingerice, sa kojim je prošlog leta bila povezivana, kada je počela da kruži priča da su ona i reper imali aferu u Budvi. Njen stori mnogi su shvatili kao provokaciju za Stanislava, a na njen novi potez nije ostao imun ni Desingerica, koji je podelio njen stori.

Foto: ATA Images

Maja Marinković i Desingerica

 

Podsetimo, prošlog leta kružila je priča da je reper bio neveran svojoj ženi Neveni, što je on u više navrata demantovao, kao i Maja.

Foto: ATA Images

Maja Marinković i Desingerica

 

- Pozdravila bih ga, on je super momak. Mi smo se upoznali preko zajedničke drugarice Tamare, nije tačno ono što su pisali. On je dečko koji je napravio bum svojom pojavom i performansom. Što se mene tiče, o njemu zaista reči hvale - izjavila je Marinkovićeva svojevremeno za Blic.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs/Ilustracija, Republika

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
istina

27.08.2024 15:37

Naime, Maja, stari "skandal majstor"... NEKADA SE TO DRUGACIJE ZVALO...PROSTITUTKA... ako je istina sa kim je sve povezujetr, ili vi lazete ili je ona profi...