OPERISALA SE MILENA KAČAVENDA! Posle "Elite 7" primetila strašan problem, pa odmah odjurila kod doktora!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda sva u podlivima nakon intervencije.

OPERISALA SE MILENA KAČAVENDA! Posle "Elite 7" primetila strašan problem, pa odmah odjurila kod doktora!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milena Kačavenda

Miljana Kulić, Milena Kačavenda i Borislav Terzić Terza sinoć su gostovali u emisiji "Narod pita", gde su komentarisali bivše cimere iz rijalitija, ali i odgovarali na brojna pitanja gledalaca, koji su neprestano zvali.

Međutim, svi su primetili da je Kačavenda sve vreme nosila naočare za sunce u studiju, a onda je publika shvatila da je ispod imala flastere preko kapaka, pa se pretpostavlja da je Milena imala intervenciju od koje se još uvek oporavlja. Kačavenda se oglasila za medije i potvrdila da se operisala, pa otkrila zbog čega se odlučila na ovaj korak:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

 

- Evo ekskluzivno, elitno su mi pali kapci, ali sada sam i rešila i sada sam u flasterima - rekla je Milena.

Ona se nakon toga osvrnula na Ivana Marinkovića.

Republika

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić i Ivan Marinković

 

- Moram da kažem da je izgleda alkohol opasno krenuo da radi, taj idiot, taj rijaliti gigant, koji ima luk i paradajz u frižideru, a otmica psa je bitnija od brige od dece. On je totalni debil i degenerik. Marko ga je ugasio kao zadnju cigaretu. Meni su oboje odvratni, i on i Jelena, ali ona malo manje. On je jeziv, da se nije uvatio Đedovića i Žane, ne znam šta bi bilo, pokušao je i sa mnom, ali ja nisam plaćena za ratovanje van Elite, ja živim i trošim svoje zarađena pare na sebe, a ne jedem luk i paradajz - direktna je bila Milena, pa se osvrnula na to što je Ivan bio u Nišu kod Miljane:

- Njih dvoje treba da idu zajedno na lečenje, šta su jedno drugom rekli, to je strašno, a sada su kao zajedno. Meni je ovo kopiranje šestice. Večeras gostujem sa njom, ali joj neću dati na značaju - rekla je Milena za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading