STANISLAV ZAŽALIO ŠTO JE MAJU IKADA UPOZNAO! Marinkovićeva zadala Krofaku finalni udarac, nema od pomirenja ništa!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je Stanislavu najavila pakao, nikada nije smeo raskinuti sa njom.

STANISLAV ZAŽALIO ŠTO JE MAJU IKADA UPOZNAO! Marinkovićeva zadala Krofaku finalni udarac, nema od pomirenja ništa!

Foto: ATAImages

Posle izlaska iz rijalitija, Maja Marinković i Stanislav Krofak su svoju ljubavnu priču nastavili na brojnim letnjim destinacijama, uključujući Hrvatsku i Crnu Goru. Njihove slike s putovanja su oduševile fanove, ali nedavno su izazvale nevericu jer su obrisali sve zajedničke fotografije sa svojih profila na društvenim mrežama. Ovaj potez je izazvao sumnje da je došlo do raskida njihove veze, iako se Maja nedavno pomirila sa Stanislavovom ćerkom, Vanesom.

S obzirom na nedavno pomirenje sa Stanislavovom ćerkom, mnogi su bili uvereni da je veza između Maje i Stanislava bila stabilna. Međutim, brisanje zajedničkih slika sa društvenih mreža izazvalo je sumnje u stabilnost njihove ljubavne veze. Fanovi su ostali u šoku, a spekulacije o raskidu su brzo počele da kruže.

Iako se nijedno od njih dvoje nije oglasilo za medije, Maja i Stanislav komuniciraju putem Instagrama, gde provociraju fotkama, ali i citatima, a Marinkovićeva je sinoć bila nešto surovija, pa je javno upozorila Krofaka:

- Najveći zaj*b u životu je poigrati se sa ženom koja još samo iz aviona nije pala, pa ustala - pisalo je u njenoj objavi.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković

On je takođe uzvratio citatom i porukom, koju su svi povezali upravo sa Majom i njihovim trenutnim odnosom:

- Ne polaži račune nikome, ne pravdaj se. Ne forsiraj istinu. Ako ti ne veruju, onda ti nisu potrebni - poručio je Stanislav.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stanislav Krofak

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Istina

27.08.2024 16:54

Bravo za Stanislava ! Za Maju nula, kod nje sve isto, uvek završava na isti način, uvek joj je neko drugi kriv. Čekamo nastavak iako sve već znamo napamet kad je Maja u pitanju. Slede napadi, uvrede, blamovi, bolesna ljubomora, kupovina brendiranih stvari ( kso lrk ),i srljanje u buduće neke odnose. I, svi joj zavide, svi ljubomorni i ne vole je. Ali, tu su oni koji jedva čekaju da čuju, pišu, komentarišu, hvale i kude ...i evo je , idemo ponovo, Elita 8 je počela. Šteta, Maja nije sazrela i nije se promenila, nezna prepoznati ponuđenu priliku da se izvuče iz "blata" i počne neki drugačiji život. Ne vredi ni kupovati novi stan i skupi sat da njegovom mraku otkucava vreme koje prolazi,, ni brojke na bankovnom računu ne mogu nadomestiti toplinu doma i miris pećnice u kojoj je ručak za najdraže i najbliže, majčin zagrljaj iili očev zaštitnički pogled, toplo i blisko druženje sa porodicom. To je ono šta Maja nema i ne živi, to je ono zbog čega Maja ne ume da ostvari u svojim vezama i oseti bliskost, poverenje i sigurnost. Maju uništava njena ljubomora, nesigurnost i neverica.

Odgovori 11 1
Laž

27.08.2024 18:06

Oni su i dalje zajedno, ovo namerno rade da bi privukli pažnju, pošto uopšte nisu interesantni.