"KUKU, SVA SE ISKRIVILA!" Procurile nove fotke Milene Kačavende NAKON OPERACIJE - gore društvene mreže!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna "Kuma nacionale" gostovala je juče u emisiji "Narod pita" i sve vreme nosila naočare. Ona je otkrila da se podvrgla estetskom zahvatu, a nakon toga su svi fanovi rijalitija imali neki komentar!

"KUKU, SVA SE ISKRIVILA!" Procurile nove fotke Milene Kačavende NAKON OPERACIJE - gore društvene mreže!

Foto: Instagram.com

Milena Kačavenda

Miljana Kulić, Milena Kačavenda i Borislav Terzić Terza sinoć su gostovali u najpopularnijoj emisiji "Narod pita", gde su komentarisali bivše cimere iz rijalitija, ali i odgovarali na brojna pitanja gledalaca, koji su sve vreme zvali.

Foto: Printskrin TV Pink

Miljana Kulić

Međutim, svi su primetili da je Kačavenda nosila naočare za sunce u studiju, a onda je publika shvatila da je ispod imala flastere preko kapaka, pa se pretpostavlja da je Milena imala intervenciju od koje se još uvek oporavlja. Kačavenda se oglasila za medije i potvrdila da se operisala, ali su zbog njenog javnog nastupa svi gledaoci rijalitija imali nekakav komentar.

Foto: Facebook.com

Kačavenda


- I ova žaba digla nogu za potkivanje, ali žaba ostaje žaba. Radila kose oči. Kuku, šta klimaks radi! Pucaju hormoni kao baloni u pedesetim starletanka da budem, to je njen čuveni uspeh. Presmešno koliko je jadno - bio je stori koji je potegao čitavu debatu na mrežama.

- I kuma bila na remontu, ili je ovo neki novi trend u šminkanju. Kuma prati mejkap trendove - nizali su se statusi, a Fejsbuk je nakon toga doslovno izgoreo.

"Kuku... šta je sa Kačavendom, i ona se iskrivila, sad više liči na Aneli! Da nisu nešto u rodu, znaju dobro mafijati, psovati i lagati", "Podizanje kapaka je skoro radila i moja prijateljica. To je problem koji mnogo smeta i utiče na vid. Niko od nas je nije ismevao", "Sinoć je rekla da je operisala kapke", "Bez uvrede i zadnje namere,nigde se ne radi toliko operacija kao u Srbiji, mlade devojke,18.19 godina... prvo, skoro takve nigde ne rade, ko im plaća zahvate", nizali su se komentari na mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
AlexRa

27.08.2024 18:39

Žena se bliži pedesetoj, ostvarena je u svakom smislu, tako da sad može da se zeza do kraja života, i da radi sa istim šta joj je volja!!! Njeno telo, njene pare, njena stvar! Prelepa je svakako, i sa i bez operacija, pa ove plastične klinke mogu samo da je hejtuju i eventualno joj pljunu pod prozor! Samo napred Milena!!!