NAKON RASKIDA SA STANISLAVOM, MAJINI BIVŠI SE SASTALI: Uhvaćeni na DELU, ona ne sme da sazna za OVO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi čekaju reakciju Maje Marinković na ove kadrove.

NAKON RASKIDA SA STANISLAVOM, MAJINI BIVŠI SE SASTALI: Uhvaćeni na DELU, ona ne sme da sazna za OVO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs/Ilustracija, Republika

Na društvenim mrežama nedavno se pojavio video snimak koji je izazvao dosta pažnje javnosti. Naime, bivši momci poznate starlete Maje Marinković, Bilal Brajlović i Marko Marković, nedavno su se našli zajedno u Crnoj Gori gde su popili piće i družili se. Ova neobična situacija zabeležena je i objavljena na njihovim Instagram storijima, što je izazvalo različite reakcije i spekulacije među pratiocima.

Susret bivših partnera Maje Marinković iz rijalitija "Zadruga", Bilala Brajlovića i Marka Markovića u Crnoj Gori iznenadio je mnoge, s obzirom na burne emotivne veze i javne rasprave koje su obeležile njihove odnose. Ipak, njihovo opušteno druženje i zajedničko ispijanje pića pokazalo je da su možda prevazišli prethodne nesuglasice i odlučili da se na miran način suoče sa svojim prošlim vezama.


Ovaj susret nije prošao neprimećeno, a mnogi pratioci na društvenim mrežama su se pitali kako će Maja Marinković reagovati kada sazna za ovaj neobičan susret svojih bivših momaka. Spekulisalo se o tome da li će ova situacija izazvati nove tenzije između njih ili će Maja odlučiti da ignoriše celu situaciju.

Maja Marinković je poznata po svom javnom životu i emotivnim vezama koje su često bile praćene medijskom pažnjom. Njen odnos sa bivšim momcima, Bilalom i Markom, često je bio tema tabloida i interesovanja javnosti, pa se može pretpostaviti da će i ovaj susret izazvati dosta pažnje među medijima.

Ovaj neobičan susret bivših momaka starlete Maje Marinković definitivno je izazvao interesovanje javnosti i pokrenuo različite spekulacije o tome kako će se Maja postaviti prema ovoj situaciji. Ostaje da vidimo da li će se oglasiti povodom ovog događaja i kakav će biti njen stav u vezi sa susretom svojih bivših partnera.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Verona

27.08.2024 21:58

Samo joj fali predstavnik iz Ljubljane i Skoplja - i onda je kompletna SFRJ.