NOVI ŠOK DETALJI GEJ AFERE U ELITI: Otkriveno šta su radili u TOALETU, učesnik sve PRIZNAO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju da li se rodila nova rijaliti ljubav!

NOVI ŠOK DETALJI GEJ AFERE U ELITI: Otkriveno šta su radili u TOALETU, učesnik sve PRIZNAO!

Foto: Pixabay.com, promo

Bivši rijaliti učesnik i politički analitičar Sloba Josipović sinoć je pred sam početak emisije "Narod pita" odlučio da progovori o gej aferi sa cimerom Urošem Stanićem, otkrivajući detalje koji su do sada bili nepoznati javnosti.

Naime, Sloba je istakao da su on i Uroš izgladili odnose kada je on bio nominovan, a zatim i prvi put spomenuo njihov zajednički odlazak u toalet, kao i dopisivanje, te je priznao da je njihov odnos više od običnog drugarstva.

Uroš i ja smo izgladili odnose kada sam ja bio nominovan, a on je priznao neke stvari kada je završena Elite. On je jako zanimljiv, mi bi se sigurno družili u Eliti, da on nije pričao to da smo se mi dopisivali. Šta smo nas dvojica radili u toaletu, pa radili smo isto što i drugi - otkrio je Sloba, pa je pomenuo večeru na kojoj su njih dvojica bili:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Sloba Josipović Narod pita Elita

- Ta večera je bila prijateljskog tipa, ja sam u dao poklon za rođendan, jer se mi nismo videli pre te večeri, u pitanju je jedan sat. Sa Urošem imam odnos koji je više od drugarstva, ide ka prijateljstvu, ali je manje od ljubavi. Ja ne znam šta će biti za deset dana, ako bude nešto ja nisam protiv toga. Meni je bitno da mi prija osoba sa kojom sam.

Pored toga, Sloba je prokomentarisao nedavni napad na Uroša, ističući da su i dalje u kontaktu i izražavajući nadu da će se situacija pozitivno rešiti. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić napadnut

- U kontaktu smo, nadam se da će biti dobro i osuđujem nasilje, nadam se da će ta osoba biti privedena - rekao je Sloba za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading