ZAKAZANO SUOČAVANJE MAJE SA STANISLAVOM! Evo gde i kada mora da se POJAVI, sledi ozbiljna KAZNA ako odbije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremite se za burnu noć!

ZAKAZANO SUOČAVANJE MAJE SA STANISLAVOM! Evo gde i kada mora da se POJAVI, sledi ozbiljna KAZNA ako odbije!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković, Stanislav Krofak

Prošle noći u emisiji "Narod pita" gledaoci su imali priliku da uživaju u razgovoru sa zanimljivim gostima poput Lejdi Di, Sneže Kušadasi i Slobe Josipovića. Međutim, večeras ih očekuje još veće uzbuđenje jer stižu tata rijalitija Lepi Mića i kraljica rijalitija Maja Marinković.

Naime, večeras će Ana Radulović voditi emisiju i postavljati pitanja gostima, a posebno zanimanje gledalaca privlači Maja Marinković, koja će imati priliku da otkrije detalje o svom odnosu sa Stanislavom Krofakom. Pitanje da li su njih dvoje i dalje u vezi s njom sigurno će privući pažnju vernih gledalaca.

Republika

Foto: ATAImages

Maja Marinković stiže večeras u "Narod pita"

Dok se emisija bude odvijala, gledaoci će imati priliku da saznaju više o intrigantnim životima i iskustvima gostiju. S obzirom na to da su Lepi Mića i Maja Marinković poznati po kontroverznim nastupima u rijaliti-programima, večeras nas očekuju sigurno zanimljive i uzbudljive priče.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi MIća u Narod pita

Podsećanja radi, uoči početka osme sezone "Elite" otkriveno je mnogo zanimljivih novosti koje će sigurno privući pažnju gledalaca. Kako se saznalo, već 55 učesnika je potpisalo ugovor za učešće. Prema poslednjim informacijama, honorari za nove učesnike kreću se u rasponu od 300 do 500 evra nedeljno, dok su za istaknute rijaliti ličnosti predviđeni znatno veći iznosi. Najpoznatijim učesnicima se nude iznosi između čak 3.500 i 4.000 evra nedeljno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading