UROŠ STANIĆ UZVRAĆA UDARAC: Učesnik "Elite" uzeo stvar u svoje ruke, DOSTA JE PLAKAO - ovako će se obračunati sa NASILNIKOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Presavio tabak, pa pokazao ko će ga pravno zastupati.

UROŠ STANIĆ UZVRAĆA UDARAC: Učesnik "Elite" uzeo stvar u svoje ruke, DOSTA JE PLAKAO - ovako će se obračunati sa NASILNIKOM!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši učesnik "Elite 7" Uroš Stanić, koji je pre nekoliko dana doživeo napad u prodavnici, zbog čega je izjavio da je prinuđen da promeni mesto boravka jer se oseća jako uplašeno ugroženo, posle početnog šoka izgleda je rešio da stvari uzme u svoje ruke, te je angažovao advokata. 

Naime, Stanić je prvo apelovao na nadležne ograne putem društvene mreže Instagram, gde je pratiocima saopštio da se mora povući na nekoliko dana, jer prolazi kroz težak period i potrebno mu je malo vremena da se oporavi od svega što mu se dogodilo, da daju sve od sebe i što pre pronađu nasilnika, jer živi u strahu, a sada se i sam angažovao.

Republika

Foto: printskrin instagram

Uroš Stanić angažovao advokata

- Moja advokatica i ja, pripremamo tužbe - napisao je Uroš u opisu objave.

Dok su ga pojedini optužili da je sve inscenirao zarad pažnje i da zloupotrebljava naklonost koju ima od jednog dela javnosti nakon učešća u popularnom rijalitiju, on je na ovaj način i svima njima zapušio usta kada se slikao sa svojom pravnom zastupnicom, koja će mu pomoći da se pravnim putem izbori sa nasilnikom.

Podsetimo, Stanić je nakon nemilog događaja istakao da ga veoma boli vrat, te da je primio terapiju, ali i da se oseća jadno jer nije uradio ništa što bi izazvalo napad na njega.

Jako me je strah. Moram da promenim mesto boravka na nekoliko dana, dok se nasilnik ne pronađe. Vrat me jako boli, dobio sam terapiju. Osećam se jadno, jer ništa nisam uradio da me neko napadne. Policija traga za njim, nadam se da će ga uskoro pronaći. Ne smem više da šetam sam ulicom. Ono što sam čuo je da se ponašao neprikladno prema zaposlenima i ranije u prodavnici gde se desio incident. Moja majka se jako potresla, loše je. Ne mogu da je smirim. Ona će doći kod moje drugarice, gde ću boraviti kako bi me videla - rekao je Uroš posle incidenta kroz suze. 

Međutim, čim se malo presabrao i oporavio od svega, on je još jednom pokazao koliko je jak i hrabar, te je angažovao advokata kako bi se sam suočio sa problemom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading