FILIP CAR DOBIO ULOGU U SPOTU: Pesma izlazi pred "Elitu 8", evo ko ga je ubacio u igru - VRAĆA SE NA VELIKA VRATA (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari otkrili sve detalje novog projekta.

FILIP CAR DOBIO ULOGU U SPOTU: Pesma izlazi pred "Elitu 8", evo ko ga je ubacio u igru - VRAĆA SE NA VELIKA VRATA (VIDEO)

Foto: R.Z./ATAImages

Ekipa Republike uhvatila je bivše zadrugare Mimu Šarac i Nikolu Grujić Gruju ispred zgrade Pinka, gde se ovih dana pojavljuju uglavnom budući učesnici "Elite 8", koko bi snimili profile i potpisali ugovore za predstojeću sezonu popularnog rijalitija. 

Naime, Gruja je poručio da se njih dvoje na scenu vraćaju u velikom stilu, a uoči nove sezone on je najavio dugo planiranu pesmu na kojoj radi još od "Zadruge 5".

- Pink je naša kuća, mi volim Pink. Uskoro izbacujem pesmu, onu dugo iščekivanu za Filipa Cara. To ćemo realizovati bukvalno u narednih desetak dana. Filip će biti u spotu. Vratićemo se na velika vrata sa tim spotom. Mogu se ja u "Eliti 8" pojaviti i kao pevač - rekao je Grujić, te ostao zagonetan po pitanju ponovnog uslaska u rijaliti, dok je Mima dodala da je lepo što su svoju romansu, koju su započeli pred kamerama, uspeli da sačuvaju i napolju:

- Tamo smo započeli sve i hvala Bogu traje još uvek. Svađamo se, ali držimo se. Oko gluposti i sitnica, svakodnevnih. Izdržali bismo i kada bismo ušli u rijaliti u paru, naša ljubav je sada jača nego ikad.

Gruja je zatim otkrio da su poništili veridbu.

- U decembru će biti tri godine kako smo zajedno. Veridba je bila, ali je poništena. Vidiš da nema prsten, bacila ga je, ako zasluži, videćemo, ako ti neko baci prsten, treba dobro razmisliti da li treba ponovo veriti tu osobu - zaključio je bivši takmičar "Zvezda Granda".

Podsetimo, Mimas i Gruja upoznali su se u Pinkovom rijalitiju. Njihova ljubav rodila se u "Zadruzi 5" i traje do danas.

Inače, Gruja je zbog Mime ostavio suprugu Ljiljanu, s kojom ima dvoje dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading