Brendon u "Eliti 8" kao Brenda?! Bivši zadrugar kakvog su svi znali više ne postoji, u novu sezonu ulazi kao nova ličnost (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misteriozno nestao sa scene, pa se još krije od medija.

Brendon u "Eliti 8" kao Brenda?! Bivši zadrugar kakvog su svi znali više ne postoji, u novu sezonu ulazi kao nova ličnost (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Bivši rijaliti učesnik Branislav Radonić, poznatiji kao Brendon nakon "Zadruge 6" nestao je iz javnog života, a sada se pojavio ispred zgrade Pinka, gde ga je usnimila ekipa Republike.

Naime, on se sve vreme krio i pokušavao da izbegne kamere, zbog silnih operacija posle kojih je prilično neprepoznatljiv, pa je još neizvesno da li u "Elitu 8" ulazi kao Brendon ili Brenda. 

On je u periodu dok nije boravio u rijalitiju, kao i mnogi bivši učesnici odlučio da se pridruži društvenoj mreži TikTok i na taj način krene da zarađuje preko lajvova, a kad se prvi put pojavio ostavio je sve u šoku. Na prvi pogled ga je retko ko prepoznao. 

Poznato je da je Radonić više puta korigovao svoje lice, o čemu je otvoreno govorio pred kamerama. Tada se na TikToku pozabavio se svojim novim likom i delom svoje ličnosti, te je objavio snimak na kom se vidi on sa dugom kosom, šminkom, a obraćanje je sve šokiralo. 

- Brendona znate, ali mene malo manje. Brenda - stoji u opisu njegovog profila, a mnogi su pomislili da je ovom porukom hteo da se oprosti od pratioca, te najavio novu eru njegovog bivstvovanja na društvenim mrežama pod imenom "Brenda". 

Pretpostavlja se da i u osmici planira da se pojavi kao Brenda, te da upravo tu ekskluzivu čuva za 7. septembar kada će se useliti u Belu kuću, te da mu nikako ne ide u prilog da sada izađe pred medije i predstavi se kao nova ličnost. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading