KONTROVERZNA ZADRUGARKA BUDUĆA FARMERKA: Voli estradu, a žestoki momci CVIKAJU PRED NJOM - za njih ima uvek spremne LISICE (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena inspektorka Lili tražila da ide na "Farmu 8", jer je tamo njena ekipa.

 

 

Bivša zadrugarka Ljiljana Stevanović Lili postala je poznata po učešću u Pinkovom rijalitiju u kome se pojavila kao inspektorka, koja je napravila opštu pometnju.

Upravo to se sprema da učini i sada pred početak nove sezone koja će biti specifična po tome što kreću paralelno dva rijalitija u jednom "Elita 8" i "Farma 8".

Kako je tokom svog pređašnjeg boravka na imanju u Šimanovcima pokupila brojne simpatije publike, a s obzirom i na to da se druži s nekim estradnim ličnostima, ona se pojavila danas ispred zgrade Pinka kako bi potpisala ugovor za učešće na "Farmi".

- Lili nije htela u "Elitu" već na "Farmu" jer su tamo već svi koje poznaje, poput Zlate Petrović, Dragice Radosavljević Cakane, Kristijana Golubovića i sličnih. Njoj je mesto u takvom ambijentu i gde ima više nekog posla i aktivnosti, pošto je i sama dinamična po prirodi - otkriva upućeni izvor za Republiku.

Naša ekipa uhvatila je bivšu inspektorku baš u trenutku kada je došla da potpiše papire za "Farmu 8".

Koliko je njen život zanimljiv govori baš činjenica da se bavila zanimanjem, gde su joj bile dostupne mnoge informacije, a ona se družila sa javnim ličnostima među kojima je bilo čak nekih i sa one strane zakona. Jedna od najboljih drugarica joj je i nekadašnja kraljica splavova Danijela Vranić koju su povezivali i sa žestokim momcima. 

Inspektorka Lili je karakteristična i po velikom broju plastičnih operacija kojima se podvrgla kako bi izgledala što atraktivnije. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading