PROCURILE INFORMACIJE O NOVOJ VODITELJKI ELITE! Fatalna lepotica podelila snimak PRIREMA ZA NOVU SEZONU - spremna da svima ZAPRŽI ČORBU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gore društvene mreže!

PROCURILE INFORMACIJE O NOVOJ VODITELJKI ELITE! Fatalna lepotica podelila snimak PRIREMA ZA NOVU SEZONU - spremna da svima ZAPRŽI ČORBU!

Foto: Printscreen/Pink TV, Shutterstock, Printscreen

Pripreme za novu sezonu rijalitija "Elita 8" su u punom jeku, a detalji o učesnicima su pažljivo čuvani u tajnosti sve do samog početka igre. Međutim, jedan od najzanimljivijih detalja koji se izdvaja je povratak poznatog rijaliti para Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša. Njihova ljubavna priča iz prethodne sezone "Zadruga Elita 7" bila je među najpraćenijim i najkomentarisanim, te je par ozbiljno uzeo u razmatranje da se vrati i u osmoj sezoni kako bi obnovio svoju romansu.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Janjuš i Aneli

Njihov odnos je tokom protekle sezone imao nekoliko ozbiljnih turbulencija i završio se prilično dramatično, ali obožavaoci su tokom leta žarko navijali za njihovo pomirenje. Iako su brojne glasine kružile o njihovom ponovnom okupljanju, par je svaki segment njihove veze detaljno uzeo u razmatranje, pre nego što padne zvanična odluka o povratku.

Uz to, šuška se da bi Aneli mogla postati voditeljka novog izdanja rijalitija, iako ovo još uvek nije zvanično potvrđeno od strane produkcije Pinka. U međuvremenu, Aneli je odlučila da podeli deo svojih priprema za novu sezonu sa svojim pratiocima na Instagramu. Na svom profilu, objavila je snimak iz frizerskog salona, pokazujući kako se sprema za novu sezonu.

Foto: instagram.com/aneli_hancy

Aneli

- Spremamo se - napisala je Aneli, što je dodatno podgrejalo temu da će potencijalno biti u voditeljskoj stolici,

Ovaj snimak prikazuje njen rad na velikoj promeni izgleda, što dodatno podgreva interesovanje fanova koji se pitaju kakve će sve novine doneti njena uloga u nadolazećoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading