POSLE RASKIDA S MAJOM KROFAK RASPISAO KONKURS: Prima za stalno, a nudi i smeštaj - HIT OGLAS (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva je posle veze sa Stanislavom vidno utučena.

POSLE RASKIDA S MAJOM KROFAK RASPISAO KONKURS: Prima za stalno, a nudi i smeštaj - HIT OGLAS (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs/Ilustracija, Republika

Dok ceo region bruji o raskidu Maje Marinković i Stanislava Krofaka, pogotovo nakon njenog sinoćnjeg gostovanja u emisiji "Narod pita", Pantera se mnogo ne potresa oko svega, već nastavlja sa svojim aktivnostima kao da mu se rijaliti ljubav nije ni dogodila.

Naime, on je preko noći objave i storije sa Marinkovićevom zamenio poslovnim i Instagram priče pretvorio u oglasnu tablu preko koje traži radnike za svoju firmu, a nudi i smeštaj.

- Primam u stalni radni odnos više građevinskih radnika, moguć i smeštaj - stoji u objavi koju je podelio Krofak, a zatim je okačio i snimak sa gradilišta kako bi dao i slikovit opis budućih radnih mesta koja su u ponudi.

Podsetimo, Maja je sinoć na ivici suza na televiziji Pink progovorila o raskidu sa Stanislavom trvdeći da su ostali u korektnim odnosima, ali da joj veza na daljinu kakvu joj je on nudio nikako nije odgovarala.

Dok su je mnogi gledaoci koji su se uključivali u program tešili, Lepi Mića koji je bio gost u studiju sa njom je na neki način likovao, jer joj je on unapred predvideo kakav odnos sa Krofakom može da očekuje. 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Maja Marinković vidno utučena sinoć u "Narod pita"

Na sve to, tokom emisije u kojoj Maja nije mogla da sakrije tugu u očima, voditeljka Ana Radulović i Lepi Mića primetili su da po njenom telu modrice i plave pečate.

Međutim, rijaliti zvezda je sve pripisala navodnoj činjenici da ima "osetljivu kožu".

Majo, odakle ti te modrice - upitao je Mića.

- Pa, ja imam osetljivu kožu, nije to sa Stanislavom, nema veze - ponovila je ona, vidno isprepadana.

Majo, zašto ne želiš da kažeš istinu - upitala je Ana.

Pa, šta ja treba da pljujem po drugima? Neću, jedno je rijaliti, drugo ovo napolju. Ako ja vidim da sam ja negde pogrešila, onda okej. Mi smo ostali u super odnosima - odgovorila je Marinkovićeva.

Nešto je bilo čim je Maja ovako utučena - zaključio je Mića.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading