NI FARMA, NI ELITA, NEGO NEŠTO TREĆE: Mina Vrbaški najavila PSIHOLOŠKE IGRICE sa budućim učesnicima, ovo je ŠOK-BOMBA PRODUKCIJE (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka najavila da će biti deo specijalnog projekta.

NI FARMA, NI ELITA, NEGO NEŠTO TREĆE: Mina Vrbaški najavila PSIHOLOŠKE IGRICE sa budućim učesnicima, ovo je ŠOK-BOMBA PRODUKCIJE (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški pojavila se danas ispred zgrade Pinka, gde ju je ekipa Republike snimila, a ona je za naš portal tvrdila da nije došla kako bi potpisala ugovor za "Elitu" ili "Farmu", već za jedan projekat osmišljen specijalno za nju. 

- Idem na neki dogovor, neki projekti postoje, ja kao ja ne treba više da budem tamo, ne vidim se tamo da boravim sa njima, ali vidim da mogu da ulazim povremeno ili da vodim sa njima neke psihološke razgovore, videćemo - bila je misteriozna Mina koja je tačno njena uloga, ali trvdeći da ne ulazi kao učesnik u "Elitu 8". 

Ona je zatim prokomentarisala bivše momke Filipa Cara i Mensura Ajdarpašića.

 - Drago mi je da se Filip ostvario kao otac, to je jedno veliko bogatstvo, veliko zlato i treba da se ceni to. Što se tiče Aleksandre, meni je nje žao, zapravo šta ima da mi je bude žao, ovo je za nju jedna velika lekcija. Svaki put i ja kad sam u rijalitiju i ja se osećam polupano, tako da napolju sam dosta radila na sebi, išla sam i kod psihijatra, psihologa, što savetujem i drugima - rekla je Mina, pa se osvrnula na to što je Mensur o njoj ružno govorio:

- Ja njemu zaista želim da se u nečemu pronađe, da ne bude samo tra-la-la-la. 

Mina je prokomentarisala i devojke koje preteruju sa plastičnim operacijama, pa potkačila i Maju Marinković.

- Zaista ne volim veštačke devojke, ja bih pola tih lekara tužila, jer su dodatno unakazili ono što je kod tih devojaka bilo unakaženo, meni je žao što te devojke ne znaju da stanu. Ja bih odbojila kod Maje to fizičko i Maju kao prijatelja, ne bih da komentarišem. Ona je sada dodatno smršala i onda ti silikoni i sve, ali nadam se da će sada i ona malo da se dozove i da shvati da je ona vredna, da ne treba da radi to što radi, da ide uz dlaku u tim vezama i to - zaključila je Mina Vrbaški.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading