MAJA MARINKOVIĆ SE ZAIGRALA U FOTOŠOPU, PLJUŠTE NEGATIVNI KOMENTARI! Starleta žestoko ŠOKIRALA JAVNOST!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pokušaju da impresionira bivšeg partnera čini se da je ipak malo preterala?!

MAJA MARINKOVIĆ SE ZAIGRALA U FOTOŠOPU, PLJUŠTE NEGATIVNI KOMENTARI! Starleta žestoko ŠOKIRALA JAVNOST!

Foto: Instagram.com

Maja Marinković

Maja Marinković, bivša učesnica rijalitija "Elita 7", nedavno je u emisiji "Narod pita" podelila detalje o svom raskidu sa Stanislavom Krofakom. Maja je naglasila da je njihov razlaz protekao u prijateljskom tonu i da su ostali u korektnim odnosima. Iako je raskid bio emotivan, istakla je da su oboje pokazali zrelost i poštovanje jedno prema drugom. Maja je takođe priznala da nije imala priliku da upozna Krofakovu bivšu suprugu i ćerku, ali je izrazila duboko poštovanje prema njima.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja i Stanislav

Nakon što je njen ljubavni odnos sa Krofakom završio, Maja se vratila u Beograd. Iz glavnog grada redovno deli snimke i fotografije, pokazujući lepotu i živahnost svog okruženja.

U pokušaju da podstakne maštu svog bivšeg partnera, Maja je objavila provokativnu fotografiju na svom Instagram profilu. Međutim, njeno korišćenje fotošopa na slici izazvalo je niz komentara među njenim pratiocima. Naime, efekti koje je primenila na fotografiji su izgledali prilično nerealno, što je dovelo do kritika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jasi_jasi_svi_smo_nasi2

-  Maja metar i žilet, a noge dva metra! Baš ga pretera sa fotošopom - stajalo je u objavi na jednoj instagram stranici koja se bavi popularnim rijalitijem.

"Najkraće noge ima Jeremićka, a Maja ovde kopira Kety, mami onog Filipa", "Ana Korać ovako obrađuje slike", "Šta je ovo? Na šta ova liči?", "Sad će ona na remont", "Daleko bilo, kao oni vanzemaljci", "Zamisli nju tamo u nekoj 40 i nekoj kad sad ne liči na sebe", samo su neki od komentara na mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading